- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
Félig sikerült egykezes mód is akad: a Start gombot hosszan megérintve a képernyőtartalom lejjebb ugrik, így a felső részeket tényleg el lehet érni, alul viszont kilóg a lóláb – fogalmam nincs, hogy ez hogyan mehetett át a rostán.
Fentebb írta valaki ugyanezt, de én se értem, itt mi nem stimmel. Én pont ilyen viselkedést várok tőle el.betűméretváltás után a rendszer újraindítást kér
Bullshit. Már az adás topicjában is leírtam, hogy ez téves info, és remélem nem kerül bele a cikkbe.
Betűméretváltás: Gépház > Könnyű kezelés > További lehetőségek > Szövegméretezés > zéró újraindulás
Amiről ti írtok (Gépház > Rendszer > Megjelenítőeszköz > Szöveg, alkalmazások és elemek méreteze ezen a megjelenítőeszközön) ennél jóval több (lásd a fentebb is linkelt hsz-em)Az Edge és az egész rendszer keresője a Bing
Szintén írták fentebb is, megnyitsz egy keresőt (pl. Google), és máris választható kereső lesz Edge-ben. A rendszerre ugyanez nem igaz.Egyébként a teszt tartalmának többi része tetszik, teljesen objektívnek tartom, de egy korrektúrán még áteshetne, cefet sok formai hibát láttam benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest