Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesz84

őstag

válasz ΞΔGLΞ #2151 üzenetére

950-em nem volt, ahhoz nem tudom hasonlítani, csak 640-em meg ATIV S előtte. 640 az ehhez képest jégkocka volt, az ATIV S meg hasonlóan melegedett, csak sokkal jobban merült.

Jó hűtése volt a snapi 810-nek ebben a telefonban, csak sajnos voltak körülmények ahol ez kevés volt. Mindennapi használatban nálam is csak ez az egy alkalom volt amikor túlmelegedett, de mondom, a körülmények itt elég hátrányosak voltak. 36C, tengerpart, szikrázó napsütés, és HDR fotóztam, kijelző max fényerőn hogy lássak is valamit. 5 perc alatt azt írta hogy akkor ő most nem fotóz, mert melege van.

Egyébként több helyen is írják hogy a snapi 810 nagyon melegedős fajta és MS egyik hibája ez volt a csúcskészülékeinél, hogy ezt rakta bele, hiába a jó hűtés.

Nálam a fentitől eltekintve, ami 1,5 év alatt tényleg csak egyszer jött elő, ezekben a helyzetekben volt melegedési problémám:
    - 20-30 perc játék után, a készülék kijelző felől kellemetlenül meleggé válik
    - autóban navigáció 100%-ról waze-el olyan 2,5 órát bír, ezért tölteni kell, ha nem félig lemerült telefonnal akarok megérkezni, töltés és navigálás közben pedig többször előfordult, hogy a kettőt együtt nem bírta, letiltotta a töltést majd lemerült, és kikapcsolt. Ez nyáron fordult csak elő, de megoldottam azzal hogy szellőző elé tettem a tratót, és telibekapta a légkondit.
    - Continuum alatt index olvasással is fel lehet jól melegíteni, miküzben töltőn is van, annyira hogy letiltja a töltést.

Ezektől függetlenül nem volt a hétköznapokban sosem gondom a készülékkel, néha még bánom is hogy eladtam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés