- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen #1491 üzenetére
Amíg olyan fosokat dobálnak ki, mint a toldozottfoltozott TH, addig ne várj mást.
Mármint, nem tudom dicsérni a telefont, mert gáz a treshold-dal! Nincs rá egyszerűen szinte annyi minden, mint ios-re, amiért érdemes lenne írni, nem azért, mert olyan kicseszett jó lenne és hibamentes...sajnos.
Az RS, na az viszont szakít tényleg ezen köcsög telefonon végre, de az áruház egy bug, nem is tenger, inkább oceán...Amit én soha nem szoktam írni, de most megteszem...Huawei P9 Plus-t vettem 2 hete, egyelőre 1 lefagyáson kívül nagyon szépen adja magát. Nem bírom letenni...mint villám, konkrétan...
Sokkal jobban bejön, mint a már lecserélt s7 edge...Szóval, a Huawei-nél nem hülyék ülnek, ezek nagyon elakarnak taposni mindenkit, aki az útjukba áll és ügy néz ki, hogy egyelőre sikerül is nekik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2947
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest