- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adfg
csendes újonc
kaptam már nem egy olyan értesítést a térképen, hogy azt írja ki a telefon kb. 10-15 perces GPS-es keresés után (netet direkt kilőttem), hogy "nem találunk téged". szóval a GPS csak nettel használható, anélkül hulladék 640 LTE-nél részemről. közben megnéztem, ugyanez volt 520-nál (GLONASS, A-GPS) 640 (A-GPS, GLONASS, BDS) 520-nál tökéletesen ment minden, visszasírom.
az usb értesítést kikapcsoltam, de attól még lassú
ébresztő recsegés másnál is előfordult?
meg egy újraindítás, akár hard reset után mindig javítani akarja az SD kártyát. -
WestBam
senior tag
Ha a hívásvárakoztatás alatt azt érted, hogy nem foglaltat jelez hanem kicseng a hívónak ha beszélsz mással akkor ilyen van, nekem most is aktív. Ami zavar, hogy a 10 óta nem ad hangot hívás közben, csak látom, hogy hívnak mikor letenném. Az 8.1nél jó volt, hogy becsipogott, tudtam, hogy keres más, így tudtam közben cserélni hívót. Most szerencse kell hozzá.
Fotóknál nem vettem észre romlást, pedig cikkekhez folyamatosan fotózok telefonnal is. -
DrojDtroll
veterán
En a multkor a hivast ronottam el. Mivel a honap 95%-ban lassitott mobilnetem van le akartam venni a sebesseget 2G-re. Ez sikerult is. Csak utanna nem hallotam semmit hivas kozben es engemet sem hallottak. Azt hittem mar rossz a telefon. Szerencsere rajottem hogy csak en vagyok bolond.
-
old rocker
veterán
Öregem, én valami különleges állatfaj vagyok: nekem nem. Azért meg nem bányászom elő a régi laptopom, hogy legalább a recoveryt fel tudjam arra rakni. Egyébként se akarom visszarakni a 8.1-et, a 640-em elmegy a 10-el, a 820-om meg a 8.1-el. Csak ezek a tisztességtelen szemétségek dühítenek. Olvass vissza a 820-as topikba, kb. egy éve hogy meg volt mindenki hülyülve, mikor jön a win10??? Azután kiderült, jó néhány hónap csúszással, de csak a 640-re. Ez övön aluli. Mint ahogyan az is övön aluli volt, hogy az offline térképeket nem lehetett kártyára rakni. Használjon a paraszt mobilnetet, ha nem akarja telepakolni a belső memóriát. Nézd meg, most mennyi szabad helyed van: nekem pillanatnyilag 2.2 giga. Felraknék egy magyar és egy fr. térképet, máris csak 1 giga maradna.
-
Gömbike
senior tag
Ha kiveszem az akku kijelzést, akkor minden tökéletes. Illetve az időjárás appot naponta egyszer meg kell nyitnom, hogy a kijelzőn megmaradjon, ellenkező esetben " elfelejti". Lehet, hogy HR lesz a vége. De igazán ez nem befolyásolja a működést, de mégiscsak zavar.
Köszönöm a tippet!
-
törölt tag
A fast ring kivételével mindegyik kör teljesen magyar nyelven jelenik. Meg. A fast most nem tudom pontosan, de szerintem mivel RS2 van rajta ezért félig magyar félig angol. De ha slowra is kijön az RS2 abban is lehetnek angol szövegek. Release preview-re meg általában már stabilabb romok jönnek. Olyan 90-95-ban magyarul.
TH2-re már sehogy. Mind a 3 körön már RS1 van. Kivéve a fast mert ott RS2
-
Tdavid1994
tag
-
jksx
senior tag
XL-t használok, nem igazán voltam hasraesve a wp8.1-alatti fényképezőgép minőséggel sem. Természetes és jó fényviszonyok mellett nem rosszak a képek, de beltérben, vagy gyenge háttérvilágítás mellett zajosak mosottak a fotók (talán a gyengécske vaku miatt).
starr: éjszaka ha repülő üzemmódba kapcsolom ugyanolyan, mint a TH, vagy a wp8.1 (1-2%)
Az én használatom mellett egy töltés kb. 3 napig tart általában. Most kissé kevesebbet bír kb 5-6 órával.rokafiu77: nekem csak a kedvencek listával volt gondom, a telefonkönyvből nem tűnt el kontakt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest