Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
eladohardver #24199 üzenetére
Ami az összefoglalóban szerepel.
-
Joker88
őstag
válasz
Potyka03 #24191 üzenetére
nemtudom mi a gondod.. lehet elbeszéltünk egymás mellett..
namidegy.
szóval a megoldás arra hogy ne kapcsoljon vissza a WiFI.1.: kapcsold ki a wifit.
2.: gépház/hálózat/WiFI. maj ott keress egy olyan szöveget hogy : " WiFI újbóli bekapcsolás.." majd válassz a legördülő menüből.. -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.A legfrissebb s egyben legutolsó verziós win10 van rajta.Hol tudom kikapcsolni azt hogy 1 óra után újra automatikusan bekapcsolja a wifit?Mert elég zavaró....
Köszönöm előre is! -
Attikusz
tag
válasz
Medical #24174 üzenetére
Szia!
Ez nagyon jó kérdés, én már régóta figyelgetem a telefonokat, hogy amikor csereérett lesz a telefon mire is tudjak váltani. Nálam kicsit neccesebb a dolog, mert két kártyás telefont keresek, amibe mellé még belefér a microsd kártya.
Amiket én helyből tudnám ajánlani, de csak tesztek és vélemények alapján:
redmi note 4 az akku miatt, samsung a5 2017 (tudom utálod), huawei p9 a kamera miatt. Egyelőre ennyi, de még kutakodok neked. Érdemes lenne elmenni media markt-ba, élőben megnézni. Ha a Nokia 8-nak beesik az ára, az is jó választás lesz.
-
Attikusz
tag
Szia!
Minden megy rajta (win10): telefonálás, viber, msn, zenelejátszó, edge, naptár. Ha megszűnik valamikor az áruház, akkor is használható lesz a telefon, csak épp az okos mivoltát fogja elveszíteni. Fényképezős telefonnak használom a Nokia N8-at, na ott már se youtube, se böngészés, se áruház nem megy, még az email sem, sztem valami hasonlóra készülhetünk fel a telefonos windowsnál is.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Felszabadult a családban egy vodás 640 egy sim kártyás készülék, W10-et érdemes feltenni rá? Mennyire használható alap feladatokra (telefon, sms, egy email fiók, whatsapp, viber, messenger)?
-
Media lejatszasra a ccplayer mindenevo ,korrekt app , tecső playernek a tubecast for youtube ,tubeget for youtube , az edge elhetobb browser mint az ie11 , s ha lenyeges a kamera akkor l950 hasznaltan ..
bar annyiert hasznaltan mar telefont is lehet kapni elheto rendszerrelegyedul kameraban lehet erosebb a 950,mint a nem kivereztetett rendszerek hasonlo arfekvesu hasznalt darabjai . -
Medical
aktív tag
válasz
this is life #24173 üzenetére
Köszi.
Örülök, hogy egy kicsit bővebben írtál róluk, én laikus vagyok ezen a téren. Felhasználó alapon értek hozzá, ezért egyes mobilokat nem is nagyon ismerem.Nagyon megköszönném, ha időd engedné, általad és a többi fórumtársunk ajánlatairól is kaphatnák még több tájékoztatást.
Főleg a korábban közzétett szempontok lennének a lényegesek!
Ugyan csak kíváncsi lennék, mások javaslatára is! -
válasz
Medical #24172 üzenetére
A HTC Android one-t futtat ,elméletileg arra lesz legtovább sw update, a huawei-ek ,kellemes ár érték aránnyal bírnak kategoriajukban ,az a sorozat Samu se egy rosszul sikerült darad ,1 update valószínűleg lesz rá ,xiaomi a1 az ár érték bajnok ,de azt nem fogtam meg kézbe , kamera téren nem tudom hogy mennyire jól teljesít ...de az ára miatt megérdemli a figyelmet ...van időd ,így kényelmesen kivalaszthatod a legoptimálisabb telefont magadnak .
-
Medical
aktív tag
válasz
this is life #24168 üzenetére
A Samsungot ki nem állhatom!
Egyébként köszi! Megnézem őket, tüzetesebben.
Még keresem a megfelelőt! -
-
-
Deer76
aktív tag
Én 2 éve vettem, akkor Win 8.1 rendszerrel, szerintem a Win 10 alatti Edge böngésző jobb. AMúgy zenelejátszót azóta is használom, bár fontosabb volt a youtube. Erre a mytube vált be, amit azóta is frissít gazdája, szóval ajánlom. A vibert is használom meg időnként a Messangert is, bár azt mobilon ritkábban.
A SPotify is működik rendesen. Alap Outlook naptár is jó. Milyne program érdekel még?Remélem a Xiaomi Redmi Note 4 is jó telefon lesz, mert, ha a 640 (és a többi WP alól) nem rántják ki a talajt, akkor nem váltanék.
-
Medical
aktív tag
Sziasztok!
Eljött az ideje, hogy én is váltsak, de nem tudom milyen típusra!
Kb. 110e Ft van rá + a LUMIA 640 XL LTE.Amit szeretnék: -előjáróban nem játszom!
-csak új készülék jöhet szóba!
-lényeges, nagyon jó fotókat készítsen!
-legalább olyan nagyságú, esetleg egy kicsivel nagyobb átmérőjű is lehet, mint a Lumiám!
-RAM: 3GB vagy nagyobb,
-Proci: lehetőleg a legjobb,
-OP. rendszer legújabb,
-akkumlátor: minél tovább tartson,Végezetül, amiket a LUMIA tud, elvárom azt mint tudja a leendő mobil is!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy boldogultok a windowsos telefonotokkal? Frissítések nélkül is ugyanúgy működik a zenelejátszó, böngésző mint működött volna 5-6 éve?
-
Win-doze
csendes tag
válasz
Joker88 #24161 üzenetére
Eddig a legjobb (szerintem, meg a szerencse), csak a lezáró képernyő néha laggol de ki lehet bírni. A takarékos üzemmód tesz keresztbe neki. Most 15254.12-t kapta, mert ez a nov. frissítés. Próbálni kell! Nekem két egyforma 640-es van egy 8.1- el egy 10- el, nincs hogy otthagyjon.
-
Joker88
őstag
Használja itt valaki a 640-es családon a nemhivatalos FCU-t /ver. 1709 / Windows szoftververziót ?
Én akkoriban rátettem, csak utána szervízbe került a telefon korábbi problémák miatt, nem a szoftver miatt.
Ha igen, milyenek a tapasztalatok ?
-
Deer76
aktív tag
válasz
Luck Dragon #24159 üzenetére
Látom neked is ilyen telefonjaid vannak.
tlac: gyári visszaállítás után helyrejött, szerviz felesleges lett volna.
-
-
tlac
nagyúr
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Én is váltok most már 2 év után 640-ről egy Xiaomi Redmi Note 4 3/32 telefonra.
Főleg szolgáltatóváltás miatt, de miután lehúzta a Microsoft a redőnyt, így már mindegy is.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a 2 év alatt nem volt komoly problémám a 640 Lumiával, volt 8.1 rendszer, majd az Összefoglaló alapján váltottam Win 10-re. A legnagyobb hiba nyáron volt, amikor egy nap 3x újraindult és csak azt láttam, hogy a PIN kódot kéri. Gyári visszaállítás megoldotta. Mondjuk időnként most is előfordul és 8.1 alatt is létezett a jelenség. Ami nem komoly hiba volt, a képernyő néha fura színt öltött, vagy villogott, amikor életre keltettem, de az oldalsó gombbal kikapcsolva meg vissza, helyrejött mindig. Ez ritkán fordult elő. A régi androidos telefonjaim szaggatott működése után (SONY Ericcson Xperia Mini Pro, ill LG L7 II.) 2 év alatt nem találkoztam különösebb lassulással sem, szerettem használni.
Majd utánanézek a hivatalos függetlenítésnek. -
touchscreen
tag
válasz
Joker88 #24155 üzenetére
Nekem ez vált be
[Night Selfie] -
Joker88
őstag
valaki tudna nekem ajánlatot mondani egy olyan programra,ami :
'Selfie' program és az első vaku hiányában a kijelzőt villantja fel vaku gyanánt..W10, 640XL
-
zizidor
őstag
Ma reggel azzal lepett meg a mobil, hogy amikor ráböktem egy kezdőképre kitűzött névjegyre, hirtelen eltűnt az összes. Nem csak a kezdőképről, de még a Kapcsolatok alól is. A fiókbeállítást hiába böködtem, nem csinált semmit. Kb. 10 perc után visszajöttek, de csak a Kapcsolatoknál, újra kitűzögetni meg nem volt hangulatom.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hello.
Azt, hol tudom engedélyezni, a naptárban beállított értesítéseket megjelenítse amikor a telefon le van zárva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DOOM - The Dark Ages
- Facebook és Messenger
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest