Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz #38464487 #8878 üzenetére
Hogy lenne az? Beleépíteni a Mobil oprendszerbe volt nehéz, és ezért volt bugos, nem önmagával a böngészővel volt gond... ki merem jelenteni hogy a 3 legerősebb böngészők egyike lett. (Chrome, FF, Edge), csak a kiegészítők hiányoznak róla.
De villámgyorsan jelenít meg mindent, energiatakarékos, és a html5, css3 kiemelkedően versenyzik a másik kettővel (ezek felelősek a normális weboldal megjelenítésért) illetve ES2016-ban pedig a legjobb lett.
Luck Dragon: Angol régió, Angol nyelv, mindkettőt átkell állítani, de így a telefonod is angol lesz és a Cortana is csak angolul fog így működni.
A .29 és a .63 között rengeteg a különbség, rengeteg stabilitást érintő probléma lett orvosolva, kétsimkártyás probléma, SD kártya támogatottsági probléma, akumulátoridő, erőforrásfelhasználás.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #38464487 #9053 üzenetére
F@sza érvelés! Szerintem is hagyjuk, ha van egyéb mondandód a c5 ultra-val kapcsolatban, tehát nem általánosítva egy, vagy több sony készülékre, ami miatt szemétbe kell majd dobnom, akkor privátban győzz meg és esküszöm videó-felvételt csinálok róla, hogy előtte szanaszét töröm. Egyéb esetben kímélj meg az azémecsak és kész, kimerítő szakmai ellenérvtől.
-
Joker88
őstag
válasz #38464487 #13619 üzenetére
hát ha már megvetted,akkor már mindegy
amúgy nemtudom milyent vettél, "mezei" 640 , vagy 640XL . Windows platform, szegényesebb alkalmazás-kínálat a droidhoz/apple-höz képest , de nem lassul be mint a droid egy idő után. nagyobb hibák szerintem nincsenek.
In loving memory of Garrett Lockhart
-
-
-
janeszgol
félisten
válasz #38464487 #24652 üzenetére
Ne! Felejtős. Az FB app egy Navon T400-on is gyorsabb, mint bármely Lumián. Nem vicc, kipróbáltam.
Ha azt írtad volna, hogy csak hívásra, sms-re, kamerázni kell (esetleg zenére és videóra - nem stream), azt mondtam volna, hogy ki ne hagyd. De ha más is kell, akkor hagyd a fenébe. -
Cane
őstag
válasz #38464487 #24652 üzenetére
11-ért tökéletes ha jó az akksija. Mit is kapnl 11-ért? Nagyitelefont kb.
FB van, nem csak a facebook és facebook beta, én pl a slimsocial alkalmazást használom FB helyett. Messenger és Viber is jól működik, igaz kb. 2 évvel ezelőtti állapotban vannak, de üzeneted, képküldésre, stb megteszi. A 640-es kamerája, videói is elég jók ezért az árért.▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest