Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Nooeca #10889 üzenetére
Akkor ha így gondolkozol te is eléggé beszűkült vagy, nekem meg ez a véleményem. Én is ilyen gondolkodású voltam korábban, amíg nem kértem el ismerős Iphonje-át egy pár napig használtam. Nagyon jó, logikus, átgondolt rendszer. Látszik, hogy az IOS volt az első komoly rendszer okostelefonra csodák nincsenek. Elsőre nagyon fura főleg android után teljesen már a logikája, de ha megismered a rendszerspecifikus, egyedi funkciókat (gyári SWYPE funkciók) rájössz baromi logikus és gyorsan használható minden.
Egyébként logikában a WP és IOS szerintem elég sok mindenben közel áll egymáshoz, de stabilitás megbízhatóság terén is elég nagy hasonlóság. Pl. korlátozva van a multitasking mindkettő rendszerben viszont a memória sem fogy el cserébe mint droidon, és akkuidő is sokkal jobb, de valamit valamiért. De pl. droid és IOS logikája teljesen más ég és föld, amikor droid után fogtam Iphone-t szentségeltem milyen idióta logikátlan rendszer ez mit lehet ezen szeretni????
(Tök ideges lettem tőle, mert minden máshogy, máshol volt mint androidon.)
Egyébként te használtál Iphone-t, vagy Ipadot csak akár pár napra is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest