Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
montyx
aktív tag
Van valami abban amit írsz. De az emberek SZVSZ nem szoktak drágán sz@rt venni. Így az eladások szerintem elég jó mutatók.
Arról viszont, hogy a wp7 teljesen új rendszer, meg van a véleményem:
Új rendszerről akkor beszélhetünk, ha egy olyan cég csapata bele a lecsóba, aki még soha nem csinált hasonlót. Lásd Nokia, aki figyeld meg, hogy minden Symbianos tudást és user tapasztalatot be fog vinni a wp7be. Az M$ ezzel szemben a wp7 kiadásakor sutba dobott minden winmos tapasztalatot. Ezért nem vagyok hajlandó elfogadni azt a marketing szöveget, hogy a wp7 egy zsír új oprendszer. Semmilyen épeszű fejlesztő nem dob ki semmit ami fontos, mikor újra változatot dob ki. Az M$ megtette, és nálam ezzel leírás magát.
A mangoval kellett volna kijönniük anno. Nem tették.
Ma sem marketingelnek.
A NOKIA is miattuk szenved.
Ez nem normális üzletpolitika. Én nem igazán értem. A gerillamarketing itt már nem alternatíva. -
Dunbar
senior tag
Főleg, hogy ahová az Omnia 7 ára süllyedt, annyiért csak Defy-t kapsz. Az O7 pedig jóval gyengébb hardverrel gyorsulja le simán az SGS-t. Minőségről pedig ne is beszéljünk, mert kirobban a fém vs. műanyag vita
Wave 2 egy hw SGS-sel, amit ugye 2/3 áron adnak, fém házban, a kijelzője kevesebb csak.llaszlo Jobb is, ha sok van belőle, jobban fejlesztenek rá alkalmazást, jobban támogatják. De mivel a MS áll a rendszer mögött, még ez sem lehet probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Wave 2 egy hw SGS-sel, amit ugye 2/3 áron adnak, fém házban, a kijelzője kevesebb csak.