- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz SunMount3r #28 üzenetére
Szerintem a görgője tetszene, se nem hangos, se nem túl erős, de érezni rendesen a "bordázatát" netezéshez tökéletes.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Én a notimhoz vennék ilyen egeret, nekem csak a minőség és a két oldalsó gomb miatt kellene, de a görgője is fontos. A mostani fapados Logitech-em görgője elég kemény és hangos, azt kérdezném ennek az egérnek milyen ebből a szempontból?! Nem akarok túl sima görgőt sem, mert szeretem érezni a fokozatokat.
A válaszokat köszi!
-
.LnB
titán
Sajna már egyik egér sincs meg. Viszont nem is baj, mert elég felháborítónak tartom hogy a 2 DA-m is meghibásodott. Volt kb. 5 vagy 6 Razer egerem. Tudod azért nem ezt vártam attól a cégtől.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
AceTom
aktív tag
Pedig szerintem megéri kipróbálni, én az eredeti DeathAdderrel jártam így, és szintén ez a WD40-es csoda módszer segített, azóta is teljesen jól működik. Kicsit puhább és halkabb lett a bal katt.
Nekem amúgy más bajom van vele, össze-vissza recseg, mert az alsó részt nem lehet elég jól rögzíteni valamiért, mondjuk nem próbáltam azóta újra szétszedni, hogy esetleg jobban rögzítsem, mert a talpakat nehéz úgy levenni, hogy utána is használható maradjon, ezért lett rárakva HyperGlide.
-
seaofcalm
csendes tag
"Kipróbáltam, hogy viselkedik extrém rántásnál, ami jelen esetben azt jelentette, hogy a 43 cm-es egérpadom egyik végéből rántottam meg az egeret olyan gyorsan, amennyire csak tudtam, akkor az egér rosszul vizsgázott, mert megakadt. Többszöri próbálkozásra is ez volt az eredmény, bizony itt jön ki a különbség a profibb, drágább egerekhez képest."
Ugyanez volt a bajom a Razer Habu-val, Goliathuson teszteltem én is. Úgy tűnik nem sikerült jobb optikát ehhez az egérhez se kifejleszteni azóta, pedig a formavilága ennek is DA-ra hajaz (és ugyan már nem kapható a Habu, de árában jóval felette van, illetve volt ennek a mostani Comfort Mouse-nak..).
Köszi a leírást, számomra bebizonyult ebből is hogy a komoly fps-ekhez bizony kell a csúcs optika.
•ß3n6
-
.LnB
titán
Nekem az volt a bajom, hogy elsőre nem tudtam, hogy orvosolható mert nem olvastam utána. Másodjára meg úgy gondoltam, hogy rohadjon meg a Razer ha ezt nem volt képes kijavítani, és volt pofájuk V2 néven eladni.
-
Balrog
tag
Ezt a dupla kattintásos dolgot haver Razer Naga-ja is elkezdte kb féléve. Youtube-on láttunk egy videót hogy kontakt sprayjel orvosolható a dolog. 1 fültisztító pálcikával és 1 csepp WD40-el mi is próbát tettünk és csodák csodájára bejött a dolog. Azóta sem dupla kattol az egér. Persze lehet előjön majd megint de van itthon egy flakon WD40 és fültisztító is akad.
Sometimes you want orange, but life gives you lemon-lime.
-
.LnB
titán
E-bayen a hong-kong-ból származó 3.0-ról van valakinek valamilyen tapasztalata? 5ezer körül látom, de azok mennyire megbízható eladók. És milyen 3.0-k? Utángyártott?
-
nyunyu
félisten
Ebben meg japan Omron mikrokapcsolo van, nem a Logitech altal hasznalt olcsobb kinai. (amire a Razernek mar nem telik )
Eger topik know-howjanak legaljan ott a pesti beszerezhetosege, ~300 pezo darabja, kell belole 4 az IMO-ba.
MS Intellimose 1.1A
<> operator helyett mas nyelveken != vagy -ne is elofordul, ha ugy jobban ertheto.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
cellpeti
nagyúr
MS IME 3.0 utódjának szánták, de ahogy olvasom nem jött össze
MS IMO és WMO 1.1a egereknek nem lesz párjuk mostanában MSéknél
(amúgy van eladó ilyen egérkém(MS IMO és WMO))
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Drughi
addikt
MS Intellimose 1.1A
Csak és nem más.Mikor szintén Cs-ztem, több tízezrekért vettem egereket, de meg sem közelítik az 1.1A-t.
Nem mai technológia, de még mindig a legjobb.Nemrégiben rendeltem is e-bayről 2db-ot, hogy megőrizzem az utókornak is.
-
nyunyu
félisten
WLM6000/7000 az kb. ket egeroltovel a Comfort elott volt.
Koztuk volt a mar bluetrackes Explorer Mouse, amit probaltam 3 honapig hasznalni, de ki nem allhattam a bazari karacsonyfa vilagitasat, meg elegem lett a nehezen megnyomhato, hangos gombjaibol.
Ja, ennyi ido alatt elkezdett atomjaira hullani, elso leejtesig birta a gyari fenyezese, stb.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
GeorgeV
aktív tag
Én is sokáig ilyen egeret használtam, teljesen jó. Először tényleg furcsa volt, hogy hangos a kattintása. Csak a változatosság miatt váltottam most Trust GXT 31-re.
[ Szerkesztve ]
-
mikka07
tag
Nekem ennek a lézeres wireles változata van (microsoft laser mouse wireles 6000 v.1) vagy 7éve megvan egyáltalán nem hangos kattintásnál, jétékra megfelel(persze vannak jobbak de azok 2-3 szor drágábbak) nekem bevált.
-
ronson
őstag
Ennek van vezeték nélküli változata?
-
.LnB
titán
Ezt nem tudtam. De például én a Deathaddereket se azért vettem meg 18ezerért, hogy majd kicseréljem bennük a mikrokapcsolókat. Egy 6000ft-os egérek még elnézem, de ez Razernek....
-
nyunyu
félisten
Kijelenthetjük, hogy nem ez az „új 3.0”...
Sajnos annak szantak, Comfort szeria valtotta le vegleg a WMO1.1A/IMO1.1A/IME3.0A egereket.
A legnagyobb problema az aktualis MS egerekkel, hogy mindegyikbe Panasonic EVQP0 nyomogombot raknak a mas egerekben szokasos mikrokapcsolok helyett, viszont ilyen meretu gombot nem nagyon lehet kapni, nincs mire cserelni.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Bjørgersson
félisten
Szívesen kipróbálnám. Jelenleg egy Basic Optical Mouse 2.0-val játszok, de nem igazán szeretem, kicsit, könnyű és hangos. Ezt leszámítva Battlefield 3-mal gond nélkül tudok vele játszani.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
.LnB
titán
Ezt a dupla kattintást szomorúan hallom, mint leírtam pont ezért cseréltem le az előző (két) egeremet.
-
őstag
Nekem is ilyen egerem van, a közvetlen elődje egy logitech m705-ös, ami egy kis méretű egér, nem támasztotta megfelelően a kezemet. A Logitech előtt pedig egy Microsoft intellimouse-om volt mintegy 8 éven keresztül úgy, hogy jó sok multi játékkal próbáltam koptatni. Mai napig működik, az egyetlen gondja, hogy a bal egérgomb néha két kattintást érzékel már.
Ezzel is játszok, bár messze nem annyit mint a régivel. Szerintem jó kis egér. Ha játszik az ember, úgyis a fején a füles, nem hall semmit. ( Mindettől függetlenül kétségtelen hogy hangos ) Pontosnak pontos, koca játékra alkalmas, és nem fáj tőle a csuklóm .... -
.LnB
titán
Igen elég hangos, főleg Dota2-vel ha játszok. Ott ugye folyamatosan kattintgat az ember. Egy mechanikus billentyűzet talán elnyomja a hangját
-
xmaas
őstag
Jo egerek ezek egyetlen problemajuk hogy elegge hangosak katintaskor, mondjuk ez nem mindenkinek zavaro de amikor peldaul nekialna az ember jatszani es elkezdi nyomni rendesen hat akkor elegge idegesito tud lenni ha van meg valaki szobaba aki pihenni akarna
-
FlekkeN
aktív tag
Nekem is ilyen van. Jó egér és olyanoknak is ajánlom egy alátámasztással, akiknek gyengébb csukló problémájuk van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Sweet.tv - internetes TV
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Háztartási gépek
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook