- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
A Pansonic az valami kínai gagyi ami a Panasonic márkát akarja utánozni?
A HiFi-m általában kihúzom ha már nem hallgatom sokáig (pl.: elmegyek otthonról órákra, éjszakára).
A gépem, az ADSL modemet, routert nem szoktam áramtalanítani, macerás visszakapcsolni, a modem meg nagyon nehezen szinkronizál, a gép hamarabb bebootol az SSD meghajtóval,mint ahogy a modem felépíti a kapcsolatot a központtal.
A TV-t áramtalanítom ha sokáig nem használom.A Gorenje A++-os hűtőért lejártam a lábam mire nagyon olcsón meg tudtam venni.
Otthon fejben kiszámoltam, hogy a régi Whirlpool hűtőhöz képest kb. fele annyit fogyaszt havi szinten.
És jól számoltam, mert amikor kijött az éves elszámoló villanyszámla egy fél havi villanyszámlával voltam pluszban. (a hűtőt tavasz végén, nyár elején vettem)
Kicsit jobban utána számolva az akkori villanyár mellett saccra 8 év alatt hozza vissza az árát a hűtőszekrény.Szerintem nem hülyeség a régi (döglődő) háztartási készülékek helyett inkább a kicsivel drágább, de kevesebbet fogyasztókat venni.
Idővel látszódni fog a villanyszámlán.
És ha jobban megnézzük az energia árakat akkor azt vehetjük észre, hogy azok inkább emelkednek, mint csökkenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Átlagos háztartási, számítástechnikai és szórakoztató elektronikai eszközök valós fogyasztási értékei.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Exkluzív órák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest