- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ajjaj.. elnézést! Máskor már volt a dupla enter -ekkel gondom, azt hittem most is én rontottam el valamit. Most már nem fogok nyúlni az íráshoz inkább, kérlek nézd át mégegyszer hogy minden rendben van-e. Köszönöm és mégegyszer bocsánat.
#37: megnéztem, nagyon korrekt lett.
Köszönöm még egyszer!
-
DarkByte
addikt
Azóta a GamePod -on is kiemelt lett, remélem ez nem azért van, mert visszaraktam a pipát hanem mert Race is úgy akarta.
Elnézést a bénázásért; ez az első kiemelt írásom.
Szerintem hasznos volna ha betennéd a linket a kapcsolódó topik első hozzászólásba. Előre is köszönöm a fáradozást!
-
7
addikt
A kiemelést Racecam végzi, ahogy a kategóriák utólagos menedzselését is. Ha ő kiszedett valamit, annak oka volt, ne tedd vissza.
Egyéni head-et írni csak a szerkesztőknek (HÁZIGAZDA) van lehetőségük, a többi felhasználónak nem.
Viszont, ha gondolod, a DotA topic első hozzászólásába be tudom illeszteni az írásod linkjét.
-
theartofdota
tag
nagyon jo lett az iras.gyertek garena-ra jatszani^^
-
DarkByte
addikt
Oops.. újabb hiba. Javítottam.
A kiemelést pedig köszönöm.Remélem nem Te szedted ki a GamePod -ot az írás kategóriái közül mert azt most visszaraktam; valamiért a szöveg tagoltsága is szét volt esve a szerkesztőben, azt hittem én rontottam el valamit a délután javítgatások során.
Egyébként hogyan lehet a felső barna hátterű sávba szöveget illeszteni (bevezető)? Bog írásában látom hogy ezt meg tudta oldani, én még mindig nem jöttem rá a titkára.
-
7
addikt
"total conversion", nem pedig "total conversation". Utóbbi kicsit mást jelent, mint amire te használtad.
-
DarkByte
addikt
válasz
CounterBoci #30 üzenetére
Igen, ez a másik jelenség ami még elő szokott fordulni. Ez ellen úgy lehet védekezni hogy a banlist -el felveszel mondjuk egy "pro" cimkét az ürgéhez mint infó és ha egy olyan noob játékba lép be amit te kreálsz vagy csak szimplán ott játszanál akkor szóvá teszed a témát.
Én elég sokszor játszom noob game -ben, mert vagy nem ismerek még minden hőst és azokkal talán itt a legjobb gyakorolni, vagy sd játékban játszom ahol megint csak előfordulhat hogy olyan hőst kényszerülök választani amit még nem tapasztaltam ki.
-
CounterBoci
senior tag
az ok, hogy a kezdő nem megy pro szerverre. de mikor egy f@sz, akinek más dolga sincs mint dota-zni egész nap, bejön egy noob játékba, ő már 999-es szintű, a többiek meg kb. 3. na ilyenek miatt ment el a kedvem tőle. az nem a mások játékának az elrontása?
inkább toltam a laddert sima wc3-al bneten. 100-ból 1 tahó aránnyal. -
DarkByte
addikt
Gyakorik okozója ennek - mármint amiért a vírusirtó vaklármázhat - a Gateway Editor. Ez egy nagyon régi program és nekem is a vírusirtóm egyik napról a másikra trójainak kezdte vélni a nélkül hogy bármi is változott volna rajta. Maga a játék loader -e nem használja így nyugodtan törölhető, valószínűleg csak korábbról maradt a telepítő csomagban. Az újabb 1.22 -es loader -el én már egyáltalán nem kaptam figyelmeztetést. Mindenkinek saját szíve joga dönteni; én már jó ideje játszom a Kani -n és eddig semmi gondom nem származott a loader telepítéséből se régebben, se most.
-
RexpecT
addikt
Én már Kani-n régen nem játszok,mert a telepítője trójais/vírusos.Inkább a Garena-t használom
.
-
DarkByte
addikt
A Kani leginkább azért előnyös mert a játékosok magyarul beszélnek; a kezdeteknél ez szerintem azért fontos. Másrészt aki a Kani -ra jön az nagy valószínűséggel kis országunkban él, így a késleltetések is valamivel jobbak talán mint egy külföldi host esetében. A Kani szerverén továbbá van egy ingyenes Ventrilo szerver is, ahol könnyedén összehozhatunk a csapatot. Az is tény hogy nem jogtiszta játékkal is fel lehet menni a loader által szükségesen telepített NoCD miatt, de ezt már inkább nem keverném ide, mindenki maga döntse el mennyit ér meg neki az alap játék.
#23: ez a sig új dolog nekem. Köszi a linket.
-
törölt tag
én megvettem az eredeti w3at, de 2 nap után inkább visszamentem kanira, a már általam leírt okból: még több ott a leaver, lehetetlen kiszűrni a játékosok nagy száma miatt őket. kanin pár fokkal jobb a helyzet, de ott se sokat ér a bl, mert 2 sec alatt regel a paraszt egy másik acc-ot.
2 megoldás van: sig de nekem ezt túl komoly, a másik nevét nem tudom, wcg-hez hasonló neve van.
-
DarkByte
addikt
Köszönöm a meghatározást. Eddig még sosem találkoztam vele, de most már legalább ezt is tudom.
A hősök prioritásáról én anno a Magyar DotA portálon olvastam itt: [link] (2. bekezdés) Lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam a cikkben, korrigálni fogom, akárcsak a tapasztalati pontokkal kapcsolatos dolgokat.
#20: a Kani sajnos ilyen szempontból tényleg kicsit egy állatkert; a legjobb ha az ember ismerősökkel tud felmenni gyakorolni, persze azért értelmes emberekkel is össze lehet futni. A nagyszájúak valószínűleg tényleg a fiatalabbak közül kerülnek ki. Mondjuk én amúgy sem szeretem vér komolyan venni ezt a játékot, sokkal inkább szórakozni ülök le vele mint az ePenis pontokat növelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Építő/felújító topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yettel topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged