- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
"...Akár e tesztkészülék mint fizetség. Egy 30 párezer ft-os telefon is sok embernek örömet okozna..."
Sajnos ez nem így működik. Jelentkező a feladatra lenne bőven, az ingyen hardver nem kér enni. Viszont az írások többsége tragédia lenne. Az a néhány olvasó, amelyik profi írást képes készíteni, nem tartható meg hardver ajándékokkal.
Volt már itt PH ekéző csak elvitte a cica az érdeklődőket. Egy időben naponta nyomot itt valaki egy teljesen értelmetlen írást. Van itt néhány videó készítő. Közös tulajdonságuk hogy nem képesek egy kerek mondatot összehozni. -
Aprósólyom
addikt
Nem lehet, hogy a PH-val csak hobbi szinten foglalkoznak? Nem ismerem a valós felépítést, de azt veszem észre, hogy mióta érzünk kisebb-nagyobb lejtmenetet, azóta komoly youtube csatornák, streamerek nőtték ki magukat, akik megélnek abból, amit csinálnak. Én tuti rágyúrnék a tesztekre a helyükben és indítanék mellé egy webshopot, ha máshogy nem lehet megélni.... Sokan ismerik a PH! nevet, és szomorú látni, hogy ennyire megy csak a branding... a stagnál, ami valójában a folyamatosan alakuló piachoz képest pedig lemaradás. Leginkább én is már csak a fórum miatt járok ide és youtube csatornákból szerzem az infókat, igaz, azok külföldiek, de szívesen néznék belföldit is. Egy magyar Gamer Nexus és Harware Unboxed változatot. Lenne ilyen, tuti az ő webshopjukon vagy amazon linkjükön keresztül vásárolnék is.
Közben felnő egy olyan generáció, akik ajánlásokért, infóért sem ide fognak járni, mert magyar streamereknek is van már most viszonylag aktív fóruma.
Nem tudom, hogy milyen szakemberekkel ül le a PH! tulaj, tulajdonosi csoport, hogy elmélkedjenek a jövőről, de nem érzem a komoly kezelést.
A VIP előfizetés előnyei megmosolyogtatóak. Másrészről az olyan alap hiba miatt sem fizetek elő újra, hogy már kb. egy éve hibásan hirdetik az árát. Hirdetésnél 390Ft/hótól, ha megrendelném, akkor pedig 415Ft/hó. Ez nekem azt mondatja, hogy ilyen hibákért nem adok pénzt cégnek. De hát olyan kényelmesen ott a hibás hirdetés már vagy egy éve.... biztosan komolyan veszik a munkát....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Garmin fenix 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest