- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kajman
csendes tag
válasz
Vandor1978 #181 üzenetére
Köszi. És vajon a Tanix TX3 Mini L -vel működne ez az egész? Kicsit módosított változata a Mininek, árban kb. ugyanaz (azaz bevezető áron most csak 26$), de van benne pl. Bluetooth.
-
mexel
veterán
válasz
Vandor1978 #134 üzenetére
Igen, köszönöm, tudom hogy megy, csk fentebb írta Hentes555 hogy nem találja
Ezért próbáltam a megoldást megkeresni. A főmenüből hiányzik a beállítás gondolom nálad is, csak máshol kell keresni. Kis kényelmetlenség sajnos esetleg.
Te melyik menüpontból állítod be? Ez segíthet másoknak is akik nem találják. -
mexel
veterán
válasz
Vandor1978 #69 üzenetére
Ha valakinek nem megy a nyelv választás Libreelec alatt mert csak angol van ( ez teljesen véletlenszerű bármelyik Libreelecnél nem csak itt) akkor be kell menni a kiegészítőkhöz és a "Telepítés tárolóból" menüben belépni pl a "Kodi addon repository"-ba. Nem kell telepíteni semmit, ennyi elég, ha visszamegyünk a nyelvekhez akkor már meglesz mind. Ez ismert hiba a Libreelecben. Vagy telepíteni kell egy Youtubot és utána lesz nyelv, de elég belépni is valamelyik kiegészítő telepítéshez.
Ezt majd lehet hogy beírom a blogba, el is felejtettem hogy ez valós hiba, de mivel nem a romtól függött így kimaradt. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Vandor1978 #63 üzenetére
Használod torrentre is?Nekem TX3 Mini-m van,de a rootjogokkal van gondom.Nincs korlátlan hozzáférésem a külső hdd-hez,MX Player alól nem tudok törölni és az ES file managger irgalmatlan lassan másol két külső hdd között (droid 5,S905-ön nem volt ilyen problémám).
Az LE nekem halál kínai,még arra sem jöttem rá,hogy tudok torrentezni és vebböngészni -
mexel
veterán
válasz
Vandor1978 #63 üzenetére
Köszi! Kipróbáltad azért hogy elindul rendben a LE és megy a táv és a wifi?
-
mexel
veterán
válasz
Vandor1978 #27 üzenetére
Érdekse, én telepítettem sd-ről, de azért a pent írtam lea leírásban mert az kézenfekvőbbnek tűnt. Sd-nél néha vannak furcsaságok
Sikerült feltenni a romot? -
mexel
veterán
válasz
Vandor1978 #25 üzenetére
Memkártyáról is lehet, minden további nélkül csak a telepítéskor nem udisket kell választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A bejegyzés módosítás alatt, a régi kissé elavult és van új, jobb módszer amit hamarosan...
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mikrotik routerek
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest