Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
úgy látszik félreérthető voltam
én is tisztában vagyok azzal, hogy az APEH-os csaj nem politikus.
arra próbáltam rávilágítani, hogy el van baszva ez az egész, és ahelyett, hogy megpróbálnák megjavítani, még inkább szorítanak a népen, hogy "nesze baszod, még meg is büntetünk, ha véletlen a fizudért kaját mersz venni"mert aranyos dolog, hogy van ez a jegy, épp csak használhatatlan ebben a formájában az emberek kb 80%-ának, amit meg lehetne választani helyette, az meg sz*rrá van adóztatva.
gratulálok
-
Lenry
félisten
még jó, hogy anyám inkább a netszámla kifizetését választotta.
egyébként a délmagyar-on így folytatódik a cikk:
Azért nem lehet élelmiszert meleg étkezési utalvánnyal vásárolni, mert az nem felel meg a juttatás kedvezményes adózását megalapozó feltételeknek. Az szja-törvény rendelkezésének megszegése miatt alkalmaznak mulasztási bírságot – olvasható az adóhatóság honlapján. Tamásné Czinege Csilla, az APEH regionális igazgatója szerint a jogszabályi előírás nem változott, a korábbi években is csak meleg étkezésre lehetett volna használni az utalványt. Az érvényes jogszabályokat be kell tartani – mondta.
Az érvényes jogszabályokat be kell tartani

baszod... a hülye/rossz jogszabályokat meg meg kell változtatni!
sírva tudnék néha fakadni, amikor politikusok széttárják a karjukat, és "hááát ez van, mert ez a törvény" mintha nem rajtuk múlna a megváltoztatása...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest