Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #73 üzenetére
én elpusztítottam a vodkát... megyünk mindjárt asszonnyal vásárolni, legalább normálisabban telik az az idő, mert 2x4cl után most picit érzem éhgyomorra... rühellek vásárolni
csak célirányosan szeretek... 5perc alatt... de a nők meg folyton nekiállnak bámészkodni meg minden...
ui: akartam már kérdezni: te lány vagy egyébként?
a nevedből arra következtetek, hogy igen, de otthonosan mozogsz "férfias" témákban is (pl. foci)
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
juliabrilke #66 üzenetére
Az már nem is sör
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #59 üzenetére
megboldogult mamám is fogorvos helyett inkább a saját vegyespáleszét alkalmazta fogfájáskor... szegény már kb 5éve távozott közülünk és a temetése után hetekkel a bútorait elvitte anyukám bátyja... akkor találtunk egy 7dl-s üveggel a "gyógypálinkájából"... akkor verték össze kegyetlenül egyik haveromat is, több deci vért vesztett és mamám pálinkájából vittem a fájdalmaira (mert gyógyszert nem akart szedni) és jó kedvre derült tőle ő is
az tényleg olyan pálesz volt, hogy 1feles után már zsibbadt a nyelv meg az állkapocs...
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #57 üzenetére
jah... ilyet adna a fogorvos, örömmel húzatnám nála a fogaimat
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #55 üzenetére
"DESTROY!!!"
egészségedre, előre is... én előbb olyan házipáleszt ittam, amitől tüzet tudtam volna fújni lazán...
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #50 üzenetére
hm... az jó ár
olyat még nem ittam... szerintem utánanézek, hol lehet kapni és legközelebb bekóstolom...
ui: update-eltem a mai koktélomat
ajánlom mindenkinek, mert nagyon finom... gyorsan lecsúszott előbb
-
válasz
juliabrilke #47 üzenetére
Szepszep, csak rossz a hely!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
juliabrilke #47 üzenetére
:
szépkép
-
Móci
addikt
válasz
juliabrilke #25 üzenetére
Ez van, nincs rá igény.
Viszont van csapolt Szalon, az bizony jó, akármennyire nem tetszik az üveges!
210 Ft-ért egy korsó nem olyan vészes szerintem. -
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #25 üzenetére
tényleg gáz, mert nálunk is elég kicsi volt a falu (1800fő) és elég jó volt a felszereltség a kocsmákban sörből
barnából asszem dreher volt...
(most ilyen löwenbrau-nak nevezett literes műanyag flaskában kapható valamit iszok... viszonylag jó meg ez az "olcsó" itt a helyi kisboltban)
-
Móci
addikt
válasz
juliabrilke #23 üzenetére
Egészségetekre!
Én is letolnék ma egy barnát, de nincs sehol... hiába, nem 'divat' a faluban a barnasör.
Mindegy, a Kozel már hűl... -
Móci
addikt
válasz
juliabrilke #21 üzenetére
A Bak az egyik legjobb (talán a legjobb) barna sör szerintem. A Szalon lightos, régen nagyon szerettem. 1-2 hónapja ittam újra, akkor valamiért nem ízlett. Lehet, hogy elszoktam tőle.
-
Kareszovics
addikt
válasz
juliabrilke #18 üzenetére
Amstel Bock - Dreher Bak - Soproni Fekete Démon - Szalon Barna - Gösser Bock.
A Guinness sör sem ízlet (mondjuk nem vagyok benne boztos, hogy az barna sör-e; a wikipédia szerint stout.
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #11 üzenetére
beupdate-eltem egy fél pohár gösser bock-ot
mostantól próbálom a következő frissítéseket időrendben hozni majd az idő múlásával...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Új Gamer PC Core Ultra 225F/245KF/265KF/RTX 5060 8Gb +11 Féle VGA/16-32Gb DDR5/500-1Tb SSD/600-850W
- Pavilion 15-ec169ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Brutál AMD miniPC: 4,5 GHz 5825U, 8 mag / 16 szál, 32 GB / 1 TB
- Asus TUF FX505DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 250GB NVMe + 1TB magyar vbill gar
- Precision 7740 17.3" 4K IPS i9-9980HK RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest