Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
én elpusztítottam a vodkát... megyünk mindjárt asszonnyal vásárolni, legalább normálisabban telik az az idő, mert 2x4cl után most picit érzem éhgyomorra... rühellek vásárolni
csak célirányosan szeretek... 5perc alatt... de a nők meg folyton nekiállnak bámészkodni meg minden...ui: akartam már kérdezni: te lány vagy egyébként?
a nevedből arra következtetek, hogy igen, de otthonosan mozogsz "férfias" témákban is (pl. foci) -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Az már nem is sör

-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
megboldogult mamám is fogorvos helyett inkább a saját vegyespáleszét alkalmazta fogfájáskor... szegény már kb 5éve távozott közülünk és a temetése után hetekkel a bútorait elvitte anyukám bátyja... akkor találtunk egy 7dl-s üveggel a "gyógypálinkájából"... akkor verték össze kegyetlenül egyik haveromat is, több deci vért vesztett és mamám pálinkájából vittem a fájdalmaira (mert gyógyszert nem akart szedni) és jó kedvre derült tőle ő is
az tényleg olyan pálesz volt, hogy 1feles után már zsibbadt a nyelv meg az állkapocs... -
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
jah... ilyet adna a fogorvos, örömmel húzatnám nála a fogaimat

-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
"DESTROY!!!"
egészségedre, előre is... én előbb olyan házipáleszt ittam, amitől tüzet tudtam volna fújni lazán... -
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
hm... az jó ár
olyat még nem ittam... szerintem utánanézek, hol lehet kapni és legközelebb bekóstolom...ui: update-eltem a mai koktélomat
ajánlom mindenkinek, mert nagyon finom... gyorsan lecsúszott előbb 
-
válasz
juliabrilke
üzenetére
Szepszep, csak rossz a hely!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
:
szépkép -
Móci
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ez van, nincs rá igény.
Viszont van csapolt Szalon, az bizony jó, akármennyire nem tetszik az üveges!
210 Ft-ért egy korsó nem olyan vészes szerintem. -
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
tényleg gáz, mert nálunk is elég kicsi volt a falu (1800fő) és elég jó volt a felszereltség a kocsmákban sörből
barnából asszem dreher volt...(most ilyen löwenbrau-nak nevezett literes műanyag flaskában kapható valamit iszok... viszonylag jó meg ez az "olcsó" itt a helyi kisboltban)
-
Móci
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Egészségetekre!
Én is letolnék ma egy barnát, de nincs sehol... hiába, nem 'divat' a faluban a barnasör.
Mindegy, a Kozel már hűl... -
Móci
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
A Bak az egyik legjobb (talán a legjobb) barna sör szerintem. A Szalon lightos, régen nagyon szerettem. 1-2 hónapja ittam újra, akkor valamiért nem ízlett. Lehet, hogy elszoktam tőle.
-
Kareszovics
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Amstel Bock - Dreher Bak - Soproni Fekete Démon - Szalon Barna - Gösser Bock.
A Guinness sör sem ízlet (mondjuk nem vagyok benne boztos, hogy az barna sör-e; a wikipédia szerint stout.
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
beupdate-eltem egy fél pohár gösser bock-ot
mostantól próbálom a következő frissítéseket időrendben hozni majd az idő múlásával...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD 5 3600/GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB SSD konfig eladó sok-sok garival
- AMD Ryzen 5 4500/Radeon RX6600 8GB/16GB DDR4 RAM/512GB SSD konfig eladó sok-sok garival
- Intel Core i5 10400F/GeForce RTX 4060/16GB DDR4 RAM/500GB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700/Radeon 7800XT/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Iphone 13 128Gb, 100% akku, gyönyörű, sok tartozék
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 1TB 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak célirányosan szeretek... 5perc alatt... de a nők meg folyton nekiállnak bámészkodni meg minden...
a nevedből arra következtetek, hogy igen, de otthonosan mozogsz "férfias" témákban is (pl. foci)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szépkép
mostantól próbálom a következő frissítéseket időrendben hozni majd az idő múlásával...