- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
gamerkiller #3 üzenetére
inni sincs kedvem...
könnyebb lenne valamennyivel, de utána még jobban felszínre tör a fájdalom... most kell vele megküzdenem... tv meg nincs, mert az a sajátja volt és elvitte... aprón néznem kellene egy tunert vagy egy olcsó tv-t, hogy legyen azért valami...
szerintem nem tudjuk már megbeszélni... ha mindketten megbánjuk, akkor is kb 1% az esély rá, hogy visszajön
délután 1-2dolgot visszahoz, amit véletlenül pakolt be a kocsiba és nem találtuk meg... majd kipakolásnál meglesz a telefontöltőm meg az ágytakaróm... nagyon szar, mert mindkettőnk egész családja is nagyon megkedvelte a másikat... olyan állapotban vagyok most, mint egy óvodás gyerek, akinek elvették a "kedvenc játékait"
viszont emberinek érzem kicsit magam, mert rájöttem, hogy csak vannak azért érzelmeim... igaz, már késő
nem adom fel, mert ha nagyon rossz dolgok érnek, akkor utána ez változni szokott mindig... csak ki kell várnom...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest