Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
gamerkiller #3 üzenetére
inni sincs kedvem...
könnyebb lenne valamennyivel, de utána még jobban felszínre tör a fájdalom... most kell vele megküzdenem... tv meg nincs, mert az a sajátja volt és elvitte... aprón néznem kellene egy tunert vagy egy olcsó tv-t, hogy legyen azért valami...
szerintem nem tudjuk már megbeszélni... ha mindketten megbánjuk, akkor is kb 1% az esély rá, hogy visszajön
délután 1-2dolgot visszahoz, amit véletlenül pakolt be a kocsiba és nem találtuk meg... majd kipakolásnál meglesz a telefontöltőm meg az ágytakaróm... nagyon szar, mert mindkettőnk egész családja is nagyon megkedvelte a másikat... olyan állapotban vagyok most, mint egy óvodás gyerek, akinek elvették a "kedvenc játékait"
viszont emberinek érzem kicsit magam, mert rájöttem, hogy csak vannak azért érzelmeim... igaz, már késő
nem adom fel, mert ha nagyon rossz dolgok érnek, akkor utána ez változni szokott mindig... csak ki kell várnom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PS Plus előfizetések
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest