- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Crystalheart #10 üzenetére
jaja, jók is az egyszerű kaják... próbáltam pár bonyolultabbat is megcsinálni és nem jobbak annak ellenére, mint egy egyszerűbb, viszont sokkal könnyebb elrontani és elmegy velük fél nap... lecsó, lecsós máj, pizza, spagetti... különböző sültek, pörköltek... ezek mennek főleg itthon
jó az olasz konyha: pofonegyszerűek a receptjeik, használnak sok paradicsomot, paprikát, egyéb zöldséget, tésztát meg húst...
#13: ez meg a másik
ismerős... csomószor így csinálom, hogy benézek a hűtőbe és ami van, abból dobok össze valamit... liszt, élesztő (ez a szárított sokáig elég), só, cukor van itthon... ebből összejön a tészta, ami meg van, az rákerül és jó is
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Crystalheart #10 üzenetére
Világos
Jó, persze, lehet szofisztikálni, kell is, de van ezeknek az igazi lássuk mi van itthon kajáknak valami bája. Én kifejezetten szeretem és keresem az ilyeneket (is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest