Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
MasterMark #48 üzenetére
Jah, érdekes felbontás, 16:9,5 környéke, de az nem adja ki pontosra.
-
Chaser
legenda
válasz
inspiroyhome #45 üzenetére
1024/768=4/3...
1280x800-zal lenne 16:10, 1366x768-cal 16:9
szerk: Kár a TN panelért, inkább lenne +5k IPS-sel, amúgy ennyiért nem rossz, csak hát épp a lényege veszik el a történetnek.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz
MasterMark #44 üzenetére
Ezt a kérdést passzolnám, fogalmam sincs, talán 16:9 16:10.
-
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #41 üzenetére
Hmm egész jó.
Mi a kijelző képaránya?
-
tomiherka
csendes tag
válasz
MasterMark #42 üzenetére
boot sorrendet nem
secure boot (enabled, disabled); secure boot mode (standard, custom); quiet boot (enabled, disabled); boot option #1 (windows boot manager, disabled)
-
inspiroyhome
senior tag
És itt volna. Sajnos siettem, ezért nem néztem low beállitást, de leirtam, hogy úgy hogyan fut. A kijelző ennél szebb, csak itt a döntés miatt visszaköszön a TN panel legnagyobb hátránya: A betekintési szög. Szerintem azért a lényeg kivehető.
-
tomiherka
csendes tag
válasz
MasterMark #38 üzenetére
press enter windows key for uefi firmware settings. windows gombbal pedig belép a biosba, vagyis uefibe.
-
kmisi99
addikt
válasz
inspiroyhome #19 üzenetére
Mindenképp érdekelne engem videó, főleg az hogy hogyan játszol? Vagy vettél hozzá billentyűzetes tokot vagy ilyesmi? Mert én is gondolkodok egy olcsó win7 es tab ban a régi jó pc játékokhoz.
-
tomiherka
csendes tag
válasz
MasterMark #35 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #34 üzenetére
Remek kíváncsi vagyok.
-
-
Melack
veterán
válasz
MasterMark #29 üzenetére
Programokra válaszolva: Jól futnak, Office is, meg a VLC is - bár abból már a metrós van fent. Mást nem nagyon raktam fel, csak egy CCleanert. De ez rossz megszokás. Még egy modern UIs totál commander kell.
-
tomiherka
csendes tag
válasz
MasterMark #27 üzenetére
otg-vel kezeli az usb-s háttereket
-
Melack
veterán
válasz
MasterMark #25 üzenetére
100 mb rejtett, 4.88 Gb recovery a maradék meg a rendszer + tárhely. Tegnap néztem éppen.
27-esre: Ha jól olvastam, otg-vel kezel mindent (ha már win8.1). Gépre dugva csak tölti az USB.
-
MasterMark
titán
válasz
tomiherka #26 üzenetére
Ha nem nyomsz semmit és próbálod bekapcsolni, akkor mi történik?
Amúgy mit akartál partícionálni?
más: Ja még egy kérdés: az USB rajta az kijárat vagy bejárat? Vagyis alapesetben azzal mondjuk PC-re rá lehet-e dugni, és ha pendrive-ot akarok rádugni akkor OTG kábel kell?
-
tomiherka
csendes tag
válasz
MasterMark #25 üzenetére
partition master összekuszálta.... van boot menüje is billentyűzettel, de sehogy nem tudok bootolni
van egy hangerő le + hangerő fel + bekapcsoló gomb kombináció is, amire "entering dnx mode" és valami fastboot felirat villan be, de eltűnik
és ismét a hibaüzenet
-
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #23 üzenetére
Ahha! Köszi.
Vagyis akkor van rajta valamilyen recovery partíció amiből helyre tudja állítani magát. Valahogy így gondoltam én is.
Egy screenshotot még tudsz küldeni a lemezkezelésből?tomiherka: Mit csináltál, hogy sikerült?
Szerk.: Egyébként az Advanced restart-al be tudsz menni az uefi-be, ha tényleg az van rajta.
-
tomiherka
csendes tag
Üdv! Sikeresen lenulláztam a rendszert. Recovery nem működik. Csak a windows újratelepítése oldhatja meg a gondot. Hogyan tudnék bootolni pendriveról?
-
inspiroyhome
senior tag
válasz
MasterMark #22 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #21 üzenetére
Akkor valamilyen UEFI lehet rajta szerintem.
Win-en belül hogy lehet?
-
inspiroyhome
senior tag
válasz
MasterMark #20 üzenetére
Bekapcs gomb után allview logó, alatta a windowsos körkörös töltő izé. Bioshoz hasonló dologgal nem találkoztam, de valahogy biztos előcsalogatható. Újrarakni a windowson belül lehet, akárcsak a fájlokat "felfrissíteni".
-
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #19 üzenetére
Köszi.
A bootolás hogy működik? Mint egy PC? Akár más oprendszer is rakható rá? A rajta lévő Win újrarakható?
-
inspiroyhome
senior tag
válasz
MasterMark #17 üzenetére
Nyilván a régi, de felvettem maxra, itt is nagyon smooth, 30fps-nél biztosan több. Van a neten videó, ahol ugyanez a SOC elviszi a skyrimet 20-25 FPS-el.
Teszek.
-
MasterMark
titán
Akkor majd lenne pár kérdésem később, csak visszatalálós komment.
nagynorbiman: A régi vagy az új?
Szerk.: Egy cpu-z és gpu-z screenshotot tud valaki majd felrakni?
-
inspiroyhome
senior tag
update: Need For Speed Most Wanted lowon, 800x600-on ránézésre legalább 60fps-el fut.
-
inspiroyhome
senior tag
Üdv, tegnapelőtt vásároltam egy ilyen tabletet. Nos, a kijelző tényleg borzasztó, de én feljebb vettem a DPI-t 125-re, így egész jó. Bátran ajánlom az érintőceruza vásárlását (max 500ft), mert nagyon megdobja a kezelhetőséget. Továbbá egy bluetoothos bill is jól jöhet, mert így marad hely a töltőcsatlakozónak.
Az akksi sajnos nagyon gyatra, de ez benne volt a pakliban. A táhely is kevés, néhány megszakadt/bebugolt frissítés után pontosan 0 bytes szabad területem volt.
Azthittem a rammal gondok lesznek, de érdekes módon, ha az ember tudja a gép határait, és normálisan használja, soha nem lesz gondja. A 4 magos proci elég erős, bár ugyanilyen melegedős is. Aida64-el figyelve töltés közben nem ritkán felment 70 fokig.
Összességében nekem nagyon bejön, ennyi pénzért soha nem gondoltam volna, hogy ezt kapom. Bőven alkalmas napi használatra, arra viszont egyenesen tökéletes, hogy az ember megismerkedjen a 8.1 tabletes világával.
Nem gondoltam volna hogy valaha ilyet írok, de a beépített IE iszonyat gyors.
Tippek:
- C/Windows/SoftwareDistribution/download Innen mindent lehet törölni, nekem hozott egy jó másfél gigát. Ha egy letöltés nem sikerül, de kevesebb hely van, itt érdemes körülnézni. Illetve ajánlanám még a Spacesniffer nevű progit. (rendszergazdaként futtatva 10-ből 9 alkalmmal kifagy, de néha működik)
- Windowsgomb+hangerő le a printscreenhez
- Mindig legyen legalább 500mb szabad terület a C:-n
- Ha nem tölt, vagy nem fordul el automatikusan egy restart megoldja
- Ha valamiért arra vetemednénk, hogy iso képfájlokból telepítenénk, ne tegyünk fel erre alkalmas progit, ugyanis meglepetésemre a 8.1 már önmagában is tudja mountolni a fálokat.
-
mrlt
tag
válasz
LolokeBacsi #6 üzenetére
Köszönöm hogy írtál, tényleg vicces tablet ez, minden ami rossz rajta, el van neki nézve az ára miatt.
Az akku idő olyan használt laptop kategória, a kijelzőjére én látatlanban rámondtam hogy borzalmas lehet.
Ha nem lenne tabletem már most vennék egy ilyet azonnal, akármilyen rossz akkor is egy x86 windows tablet 20ezerért. -
törölt tag
Hali
Most gps van benne vagy nincsen?
-
valenc
tag
válasz
LolokeBacsi #6 üzenetére
Nekem is ilyen van hasonló tapasztalattokkal.Mondjuk nekem natívba sincs bajom az ie-vel chrome meg ilyeneket nem érdemes szerintem rá rakni mert sok ramot esznek meg foglalják feleslegesen a helyet.
Nekem a kijelzővel csak az a bajom hogy fakó. -
Melack
veterán
Akkuidő: este olvastam rajta, 25-35% közötti fényerővel 1,5 óra használat mellett maradt benne még 45% töltöttség. Ma wifi mellett frissített meg videót néztem 35%-os fényerő mellett, és kb 35-40 perc alatt ment le 12%-ra.
-
Melack
veterán
válasz
LolokeBacsi #6 üzenetére
Az akár 150 óra készenlétnek mondjuk örülnék, amit a hivatalos oldal ad meg
-
LolokeBacsi
csendes tag
- Az akkuideje egyelőre tényleg viccesnek tűnik.
- A "Metro" UI-s appok (és IE) csodálatos sebességgel mennek rajta, tényleg, röccenés nélkül scrolloz az index.hu, meg ilyesmi. Ami natív guin megy (firefox, chrome) azokkal már nem ilyen szép a tapasztalat.
- A kijelző borzalmas, sok-sok éve láttam ennyire rosszat utoljára, viszont összességében az ára miatt verhetetlen.
- DirectX, XBMC(kodi) felrakva, 1080p röccenés nélkül streamelve hálózatról.
- A wifije 12 centiméterre az AP-tól is 4 pálcikát mutat az 5ből, szóval ott valami árulás van. Az érzékenységére nincs panasz, amit látnia kell, azt látja.
- Egyelőre ennyi, kíváncsi vagyok majd, hogyan/mit lehet hekkelni rajta.. (recovery part felszabadítás, USB/SD-ről bootolás?) -
mrlt
tag
Várom a tesztet, kíváncsi vagyok hogyan muzsikál.
-
kentucky
őstag
A legnagyobb hibája: 2400 mAh az akkumulátor. Ez édeskevés, talán 2 óra kijelzőidő, de akkor lehet, hogy sokat mondtam.
-
Ezen x86 v x64 windows fut? Mennyire elég az 1gb ram + a rom?
Új hozzászólás Aktív témák
lo A bejegyzés egy későbbi cikk alapjául fog szolgálni.Akinek van bármi megosztanivalója a tablet kapcsán, nyugotan írja...
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest