Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Sziasztok! Eddig minden rendben volt a telefonnal, de 2 napja előjött valami amivel nem tudok mit kezdeni. A gyári letöltéskezelő le akar tölteni valami fájt (magyar (Magyarország) nyelvű offline....). De csak le akarja, de nem jön össze neki napok óta, de az értesítés kint van állandóan. Nagyon zavaró. Sehogy nem lehet eltüntetni, arról nem is beszélve hogy a kutya nem engedélyezte neki hogy letöltsön bármit is. Próbáltam a kényszerített leállítást a letöltéskezelőre. Cache törlés, újraindítás, kikapcsolás órákra és semmi. Amint bekapcsolom a telefont kint van az értesítés, amint netet talál el is kezdené a töltést. Help pls!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
aprokaroka87 #825 üzenetére
Azt értem alatta hogy oldom fel a telót és egyszercsak azzal fogad hogy "flyme7 telepítve" vagy ilyesmi, a megkérdezésem nélkül.
-
Ricco_hun
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
Naponta többször "zaklat" a telefon a Google-play alkalmazásinfóval meg a google helyszolgáltatás adatokkal vagy mivel. Nem tudom mit szeretnének tőlem, mert semmi olyat nem ír hogy ezt kapcsold be/ki vagy csináld ezt és azt, viszont kezd idegesítő lenni, hogy napjában többször jönnek ezek a semmitmondó értesítések.
-
Ricco_hun
senior tag
Alapvető funkció és mégsem működik: ébresztőóra. 2 app-ot próbáltam eddig (amdroid, alarmy) és semmi nem történik. Engedélyezve vannak az értesítések rájuk. Előző telóm (lumia 650) nullára levett hangokkal, lezárt képernyőnél is ébresztett. Fú de bosszantó hogy egy ilyen alap dolog nem működik azonnal és egyszerűen androidon. Megoldások?
-
Ricco_hun
senior tag
Sziasztok! Ma hozta meg a futár az M6 Note-omat. Még ismerkedem vele. Egy Lumia 650-ről váltottam, mert meguntam hogy a windows phone-ra nincsenek alkalmazások, meg úgy általában véve akartam egy erősebb/jobb/újabb telefont. Ezt hozza is a teló, viszont a kamera terén picit húzom a számat. Párszor már mondták nekem hogy a telefonom (lumia 650) milyen szép képeket csinál, de csak legyintettem rá, gondoltam magamban vannak újabb telefonok ennél, biztos azok sokkal jobbak. Nos erre itt ez a vaci új teló, dual camerával meg fityfenével és azt veszem észre hogy gyengébb képeket csinál automata módban, mint a régi lumia 650. Belenagyítva a részletesség sincs rendben, a színek is fakók. Plusz ami nagyon hiányzik nekem az a varázspálcás "automatikus javítás" funkció, ami a lumiánál sokat tudott javítani egy-egy képen. Van valami más fotó app a meizuhoz, barátkozzak még vele, vagy ez ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Építő/felújító topik
- Házimozi haladó szinten
- Gitáros topic
- Ászpárral nyerhet kártyapartit a OnePlus
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest