Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért ne érné meg felújítani? Teljesen használható cucc, gondolom, egy megfelelően karbantartott OS-sel.
Nekem sem kell a brutál sebesség egy telefon esetén, régebbivel is elvagyok.
Jó leírás lett! -
Robert_F
tag
Marhanagy. Örömmel látom, hogy van még aki nem 6 havonta cserélgeti a telefonját. Szép munka, még akkor is ha valakinek ez nem nagy szám, nekem tetszik, hogy kisebb ráfordítással valaki megmenti a kedvenc kütyüjét ahelyett, hogy eggyel növelné a feleslegesen szemétre hányt termékek kupacát. Manapság ezzel már kilóg a sorból.
(Rám is vár egy pár kacat a fiókban, hogy gatyába rázzam öket. Jó kedvcsináló ez a cikk a munkához!)
-
Matada2.3
veterán
Köszi a cikket, régen én is sokat foglalkoztam elhanyagolt készülékek felújításával, de már nem sok időm maradt erre a hobbimra. Jó látni, hogy más is örömét leli ebben.

-
Adamis
őstag
-
kemotox
addikt
Jól néz ki. Redmi Note 3 Prohoz nem tud valaki színes hátlapot? Csak gyári szürkét meg rajaranyt meg hasonlókat találok.
-
vilmose33
őstag
Köszi a cikket
,én is felszeretnék egy S3-at újítani. -
Adamis
őstag
Igazad van, jogos a felvetés, javítottam is.

@scyllarus: nem fradi-zöld, de így is nagyon jól néz ki élőben!

@RBJ: M5 hátlapját szerintem kicsit más módszerrel kell leszedni, de érdemes meglesni egy videót a YT-on, biztosan találsz olyat is!

@ncc1701: az akksija még tökéletesen megfelel, azt nem akartam cserélni - az legyen a következő projekt!

-
pomorski
őstag
Köszi a hasznos cikket!
-
Goose-T
veterán
Többször is említed, hogy majd' négy éves telefon, ez azért kicsit túlzás. 2015 januárjában (3 év 1 hónap) jelent meg, és három éve volt a tesztje a Mobilarénán. Szóval jó lesz ez három évesnek is. Amúgy nekem is volt egy, én 2015 áprilisában vettem, és bár már lecseréltem egy Xiaomi Redmi Note 3 SE-re, a telefont továbbra is használja a feleségem. A vastag gumitoknak köszönhetően szinte makulátlan állapotban van azóta is, az itt bemutatott darabbal ellentétben.

-
ncc1701
veterán
Ha már így szétszedek egy telót, akkor az akkut is érdemes cserélni benne, legalábbis szoktam. Általában tizen pár euró, nem tétel.
-
szupermacs
veterán
Jó volt, köszi a cikket! Nagyon jó kis olvasmány volt és gratulálok az építéshez.

-
Szabcsizz
őstag
Nagyon jó cikk lett,szívesen olvasnék több ilyet is!

-
RBJ
addikt
Na én konkrét szétszedési tippeket vártam.
Meziu m5 hátlapját szeretném majd cserélni, mert kéket akartam anno de nem volt csak fekete.
Igaz hibátlan a készülék ezért nem is nagyon merem bántani.
Igy a kékség kék tokkal van megoldva.
-
scyllarus
veterán
(sajnos a Lego már nem az én játékszerem...) - Ezek szerint 100 éves vagy, gratulálok

Amúgy én értékelem az ilyen "értékmentést" én fél éve a kijelzőhibás és a belsőleg ép Samsung Galaxy S Advance telefonjaimból építettem egybe egy működő példányt, tökéletesen működik azóta is.
Szép munka, jó lett a végeredmény, külön piros pont a zöld ház-fehér gombokért (Hajrá Fradi!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Diablo IV
- Tesla topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,én is felszeretnék egy S3-at újítani.