Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Re:] Megújult a Prohardver! (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1534) Racecam válasza Chaser (#1532) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Tényleg felesleges ebbe belemenni, az valóban Winnernek szólt, de neki kifejezetten azért, mert mindenáron a régit szeretné vissza, ami ugyanúgy nem hibátlan. Én a helyében, ha már értek hozzá, színeztem volna magamnak valami olyat, ami a saját elképzelésem szerint való. Persze ez egyáltalán nem egyszerű nullától indulva, aki próbálta már, az tudja. Összehangolni úgy a színeket, hogy jól is nézzen ki, olvasható is legyen és mindenre jusson egy árnyalat, elég nehéz. Tehát neki inkább csak a konzervativizmusát "kritizáltam". :)

De a mondandóm többi része, szerintem ez elég világosan kiderül már egy általánosabb megfogalmazás volt és leginkább az új címlapot kritizáló megjegyzésekre vonatkozot, még ha ez talán nem is derült ki belőle. Ráadásul ellentétben az erre érkezett kritikákra itt sem mondtam, hogy az új feltétlenül jobb. Ellenkezőleg, azt kértem mindenkitől, hogy hagyjon magának időt, hogy ez kiderüljön. Egy új böngészőt sem egyszerű megszokni úgy, ha feltelepítem, elindítom és ha valamit nem, vagy nem ott találok ahol megszoktam, ez egy szar felkiáltással már törlöm is. Kell idő az átszokásra és ha már legalább annyira ismerem, mint a régit, na akkor fogom tudni eldönteni, hogy ez most ez jó, jobb nekem, vagy maradok a régi programomnál.

Lassan már tényleg unalmas, hogy ezt ismételgetem, de látom, hogy van benne igazság, a visszajelzések is ebben erősítenek meg. De most már tényleg befejezem. :)

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Re:] Megújult a Prohardver! (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.