Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Re:] Megújult a Prohardver! (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1508) Parci válasza Chaser (#1499) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

figyelj, kérlek, hogy hidd el, hogy egy ekkora gépezet működtetése sokkal komplikáltabb annál, mint sem hogy csak így bele lehessen nyúlni. átolvasod őket? tényleg? hajnali 3-kor is akár? mert van, ami akkor készül el, és másnap már megy is ki online. nézd, 10-15 főállású ember dolgozik a ph-nál, hidd el, egy olyan méretű válságban, mint ami most van, a hirdetések ilyen mértékű visszaesése mellett örülünk, ha élünk.

az új design nem valami hülye hobbi miatt lett, muszáj volt változtatnunk. de látod az egészet a fórum oldaláról, azt is felhasználói oldalról. de van fogalmad a ct statokról? a régi felületeink hatékonyságáról? a bevételeink összetételének alakulásáról? a költségvetésünkről? egy cikk elkészülésének pontos menetéről?

iszonyú komplex dolog ilyen szinten működtetni egy céget. gondolj csak bele, hogy eközben ott a sanoma, aki mogyoróz minket a technettel (nem azért, mert az olyan jó, hanem azért, mert ő a sanoma). de ott az index tech rovat és az origo techbázis is. tudod, hogy milyen relációban állnak ezek a kiadók az ügynökségekkel? stb.

csak annyit fogadj el, hogy nem vagyunk tök hülyék, se naivak. 10 éve csináljuk, valamennyi csak ránk rakódott azért az internetes-médiás világból. elhiszem, hogy téged zavar ez vagy az. nem tökéletes semmi sem, mi aztán pláne nem. de per pillanat ennyi fér ki a csövön. ami pedig a designt illeti: panther, napos és az én helyesírásom is szar. hogy a rákba tudtunk volna mégis a helyesírással foglalkozni? de folytatom: ha erre koncentrálnám az erőforrásainkat, hogy a most - legyen - 75%-os helyesírást felvigyem 90%-ra, akkor nem tudnék annyit koncentrálni más dolgokra. az új design azért is kellett, mert a bitmarketnek is helyet kell csinálnunk. például. no meg itt vannak az új rovatok. körülbelül 100x fontosabb, hogy bővüljön a prohardver tartalma, ugyanis a hardveres világ is változik, bizony-bizony egy lcd/plazma ma "hot" topik, és ha ez nálunk kimarad, máris nem vagyunk olyan hűde frankók. ehhez viszont új ember kell... mi a fontosabb, a jobb helyesírás, vagy ez az irány?

ezek mind-mind csak egyszerű, kiragadott példák, tudnék írni bármennyit. a lényeg az, hogy szűkösek az erőforrásaink, nem tudunk mindent megoldani. hibák tehát voltak, vannak és lesznek. és bár a tökéletességre törekszünk, tudd, hogy a piac sok esetben még így sem honorálja a munkánkat. nagyon nem. olyan is van, aki nem tud megkülönböztetni egy hoc-os cikket egy ph-stól, neki egyre megy. totál nem akarom bántani a hoc-ot, és nem is ez a példa lényege, hanem az, hogy bizony a mai világban erősen kérdéses, hogy mennyire honorálják a tökéletességre való törekvést.

ettől függetlenül mi mindig törekedtünk rá. minden hiba ellenére. amiket viszont írsz, meglehetősen naiv dolgok, ráadásul csak és kizárólag a te szemszögödből, számodra problémás dolgokról szólnak.

a fórum most ilyen. megjegyzem, pár napja még másmilyen volt. érted, még ha most 2 évig ilyen maradna, akkor sem dől össze a világ. mint minden, ez az arculat sem örök. semmi sem örök. a szerelmed, a szüleid, semmi. talán abba lehetne hagyni lassan a drámát, egy nyomorult designváltás történt, se több, se kevesebb.

és ki mondta, hogy nem csinálunk egy barna színösszeállítást? (azt sem mondom, hogy csinálunk) tényleg akkora kérdések és problémakörök ezek, hogy még mindig erről kell beszélni, 1500 hsz után is?

esküszöm, hogy senkit sem szeretnék bántani, se lekezelő lenni, ha bármi így érthető a hsz-eimből, akkor rosszul fogalmaztam. de könyörögve kérek most már mindenkit: hagyjatok minket békében csinálni a dolgunkat, dolgozni. megteszünk, amit tudunk. amit meg nem, nos, azt tegyétek abba a kategóriába, mint amikor a barátnőtök hagymát evett és böfög egyet. zavaró, de attól még ugyanúgy imádjátok. már ha akarjátok.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Re:] Megújult a Prohardver! (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.