Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
mefistofeles #16 üzenetére
"Az a legnagyobb baj, az új lLinkin Parkal, hogy tudatosan vagy tudat alatt mindenki Benningtonhoz méri az új énekesnőt. "
Igen, ez sajnos benne van. Pedig szerintem valahol az is benne volt az új tag választásában, hogy ha női hangot vesznek fel, akkor talán kevésbé fogják benne keresni Chestert. Valamilyen szinten viszont sajnos még nekem is nehéz elvonatkoztatni, két dolog miatt: Az első alkalom az volt, amikor eljátszották a régi számokat, innentől pedig óhatatlan volt, hogy az ember hasonlítani fog. A másik pedig az, hogy szerintem az új szám ha minimálisan is, de a hölgy részének dallamai is hasonlóak a régi Chesteres vonalhoz. Szerintem. De ez ugye teljesen szubjektív dolog, szóval simán lehet, hogy mindenki máshogylátjahallja ezt.Igazából egyelőre nekem Mike-nak a keményebb rap részei hiányoznak. Nekem kicsit erőtlen.
-
opr
nagyúr
válasz
mefistofeles #15 üzenetére
Én azt látom rajta, hogy rendesen retteg szegény. Mondjuk olyan nyomás van rajta, hogy csodálom, hogy ennyire bírja.
Itt a kérdés szerintem az, hogy 1-2 év múlva milyen lesz. Ha akkor is ennyire futja, az probléma lesz, mert akkor már nem fogja elvinni a hátán a produkciót az "úristen újra van Linkin Park" katarzis.Chestert meg soha, senki nem fogja tudni kiváltani, de ezt nem is reális elvárni, és szvsz nem is akarják. A baj tényleg az, hogy sokan azt szeretnék tőle, hogy csöcsös Chester legyen, de az sose lesz. Viszont pl az emptiness machine, amit már eleve az ő hangjára írtak szerintem jól működik nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megújult a Linkin Park, az új énekes Emily Armstrong, amit egy egyórás élő koncerttel jelentettek be.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest