Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Érdekes, én szeretem Avril zenéit is, de szerintem ez a szám közel nincs ahhoz a szinthez. Azokban volt valami plusz. Nehéz ezt megfogalmazni, de azok tényleg egyedi zenék voltak. Ez meg szerintem nem. Cal egy ilyen kis langyos valami.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Új számról (over each other) kinek mi a véleménye?
Megmondom őszintén, nekem még nem sikerült eldönteni. Mert végülis rossznak nem mondanám, de igazából kifejezetten jónak sem. Egy jobb albumon ez nekem az n+1-edik filler zene, hogy meglegyen a szükséges mennyiség, de igazából csak azért került oda, mert nem rossz, nem azért, mert tényleg jó.
Nem az a zene, amit elnyomok, ha bedobja a spotify dj, de nem is az a zene, amire direkt rákeresek, hogy meghallgassam.
Az előző két, nagyon LP, nagyon jó szám után ez nekem kicsit csalódás."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Ha a tobbi szam is hozza ezt a szintet, az mar nalam Meteora/Hybrid Theory szinthez kozel van. Ami nagyon durva lenne.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Hat, ha ilyen lesz az uj album, nem lesz sok gond.
Szerintem ez is baromi jo lett. Emptyness machine is nagyon tetszik, ez is, szamomra abszolut hozza a Linkin Park hangulatot, imadom.
-
opr
nagyúr
Szintén.
Amikor lement a meglepetés újraalakulós online stream (élőben néztem, fent maradtam ), és bejelentették az új albumot, volt ilyen erősen limitált példányszámú (asszem 5800db globálisan) gyűjtői biszembaszom csomag; Na, egy olyanra gyors sikerült lecsapni, mondom ezzel támogatom a bandát, ez is egy jelzés, hogy igény az van rájuk, a CD-vel meg úgy voltam, hogy leszarom, majd berakom a PS5-be, aztán meghallgatom, úgyis arra van kötve a hifi...
Aztán rájöttem, hogy hupika, optikai meghajtó ugyan van benne, de audio CD támogatás bsszottul nincs ám a PS-ben... úgyhogy marad szegény csomag bontatlan ereklyének, hátha egyszer érni fog valamit, az albumot meg hallgatom spotify-ról oszt kész.[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz mefistofeles #15 üzenetére
Én azt látom rajta, hogy rendesen retteg szegény. Mondjuk olyan nyomás van rajta, hogy csodálom, hogy ennyire bírja.
Itt a kérdés szerintem az, hogy 1-2 év múlva milyen lesz. Ha akkor is ennyire futja, az probléma lesz, mert akkor már nem fogja elvinni a hátán a produkciót az "úristen újra van Linkin Park" katarzis.Chestert meg soha, senki nem fogja tudni kiváltani, de ezt nem is reális elvárni, és szvsz nem is akarják. A baj tényleg az, hogy sokan azt szeretnék tőle, hogy csöcsös Chester legyen, de az sose lesz. Viszont pl az emptiness machine, amit már eleve az ő hangjára írtak szerintem jól működik nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Haaaaat, erosen tul van ez tolva ez a szcientologus dolog. Van egy darab bejegyzes vagy foto vagy mi, majd egy evtizeddel ez elottrol. Azota semmi se mellette, se ellene. Namost a szcientologia olyan, hogy art az egeszsegnek, ha (so-so) hires emberkent nyiltan kiallsz ellenuk.
Ha meg aktivan szektatag vagy, akkor mar az is, ha nem aktivan tolod oket.Szoval szerintem nem szcientologus, de nem fog kiallni ezt mondogatni, mert rohadtul nem hianyzik ez senkinek. De ha meg megis az, amig nem nepszerusiti a szektat, reszemrol le se szarom, zene legyen jo - az meg eddig jo. Uj albumot meg majd meglatjuk, reszemrol remenykedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- PlayStation 4
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest