Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
prmcsk
addikt
válasz
akoska07
üzenetére
Tényleg nem off-nak szántam én sem a véleményem...
Mindig értékeltem az újítási törekvéseket és azt is tudom mekkora munka van benne, csak sok a de...
Az itt lévő sok tizen és huszon évesnek fel sem tűnik, hogy mennyire tudja rombolni a szemet egy lehet, hogy divatos, ám rosszul megválasztott színvilág. Ma még nem gondolnak arra, hogy ugyanezekkel a szempárokkal, még le kell rántaniuk átlag 50-60 évet és ennek közepe, vagy vége felé nem biztos, hogy "távcsővel" az orrukon kéne a még hátra lévőt leélniük.
Tiszta "carpe diem feeling"...
A P.H. létrehozóinak és működtetőinek meg tisztában kellene lenniük azzal, hogy több százezer szempár egészségéért felelősek és ezt az esetleges szponzor(ok)nak is tudomásul kéne vennie...
A P.H., a "Magyar internet" talán legnépszerübb oldala. Szerintem pont azzal lehetnének egyediek, hogy messzemenően figyelembe veszik a legfőbb érzékszervünk, a szem védelmét. Ebből kéne "divatot" csinálni, mint ahogy "zöld párti" is vagyok.Öko PH, vagy zöld PH. címet kéne erőltetni, nem rossz reklám ez ma...

Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest