Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
én pénteken hallottam a rádióban egy vezetőbb figura elmesélésében a történetről, hogy élesedik. amiket elmondott, hogy nincs türelmi idő meg pénzátfutási idő meg útvonalváltoztatási lehetőségek milyenek. valami elképesztő. mintha gps nélkül akarnák az embereket tracklogolni. na mind1 arra akartam csak kilyukadni, hogy az úr elmondása szerint - a magyar fuvarozók közül - már sokan regisztráltak előzetesen. számomra furcsa, hogy ilyen időpontban történt a nagy regisztráció, ugyanis aki a kamionstopban van, "nem csak éjfél után tud belépni a rendszerbe". nem lenne egyszerűbb országba lépéskor (külföldiek esetén) szállítólapból megállapítani az útirányokat stb és kilépéskor korrigálni a belépéskor megfizetett összeget? elég egyszerű a példa, nyilván bonyolultabb ennél a helyzet. na meg kamionos sem vagyok, de szerintem ez az e-rendszer egyenlő arányban igazságos és gyors. na meg az átmenő forgalom javarész úgyis autópályán halad, ettől nem lesz pesten jobb az út
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest