- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Az én számomra te csak ne írjál helyesírási cikket, mert ahogy elnézem, köröket verek rád ezen a téren. Inkább böngészd még a helyesírási szótárt, mert ebben az írásban bizony jó sok hiba van.
Egyébként meg ha tényleg helyesírási szótárból írtad, akkor vidd vissza a könyvesboltba, mert átb*sztak. "nemhagyom", "barkácsolószenvedélyével". Na de inkább vesszőhibáid vannak, az viszont tényleg jó sok.
4/1, négy-egyed, azaz 4, nem csak az én értelmezésemben, hanem mindenhol (nem tudom, te miről beszélsz, hogy "mindenki értelmezésében"). 1/4: egy a négyből. Bár abban igazad van, hogy helytelenül fordítva is elő szokott fordulni itt-ott (pl. itt).
Honnan veszed, hogy WOW-függő vagyok? Nem tudsz mivel támadni, erre ilyen hülyeséget vágsz hozzám, mert megsértődtél? Hát komoly fickó vagy. Mellesleg: életemben nem láttam élőben az a játékot, és nem is érdekel, de ez most nem ide tartozik.
Ja, igen: sértődés helyett tanulhatnál a hibádból, én felhívtam rá a figyelmed, hogy tele van hibákkal, inkább javítsd ki. Persze felőlem így is hagyhatod, nekem mindegy. Csak az olvasók egy részének már az elején el fog menni a kedve tőle.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vallás
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honda topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Digitális Állampolgárság Program
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós topik
- További aktív témák...