Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
banhammer #30 üzenetére
Nekem egy ősrégi 40 gigás Kingston SSD-m van, még a TRIM és garbage collector előtti időkből, szóval ezeket nem támogatja. Gyakran volt majdnem tele (de végre kiirtottam az iTunes-ből hogy semmit se írjon oda ahova nem kellene neki) Szóval elég régi, de nincs gyilkolva és jelenleg azt írja a sentinel, hogy 1db hibás szektor van, amit a tartalékhelyről pótolt. Eddig 280 napot ment, bár ezt nem tudom hogy számolja, mert már régebben megvettem szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az STEC megoldása több mint tízszeresére növelheti az MLC NAND flash lapkák esetében az írási ciklusok számát.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest