- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
-
Pug
nagyúr
-
Busterftw
nagyúr
Te hoztad fel azt, hogy ehhez az árhoz a vga kevés, pedig én egy szóval nem említettem, csak azt hogy a 1080-re ez a vga tesztek alapján elég a népszerű címekben.
Ez nem bullshit, hanem ezt írják a vga tesztek.
Illetve a 13.3 hordozható ultrabook nem gamer kategória, amin az új AAA játékokkal akarnak majd játszani, hanem 1800 dollárért kétszer ilyen vastag és hardverben sokkal jobb gépet fognak venni.
Szóval de, ezen ha akarsz akkor lehet casual gamerkedni, nyomni pár Valorant meccset vagy Rocket Leaguet. -
Pug
nagyúr
-
Busterftw
nagyúr
-
Pug
nagyúr
-
Busterftw
nagyúr
-
Pug
nagyúr
-
Busterftw
nagyúr
-
Pöttön
őstag
-
waverider
senior tag
eszköz súlya, méretei? egyre hanyagabbak a röpke hírek...
-
Pug
nagyúr
-
Duree
veterán
Tökéletesen igazad van, bár mindenki így látna.
-
Dr. Akula
félisten
A feles kurzor látom itt is befigyel...
-
RetepNyaraB
nagyúr
Kérlek, maradjunk távol a személyeskedéstől, a világ jobb hely úgy.
Perszehogy van igény a túlárazott termékekre, az emberek így működnek. Nekem csak az elv fáj, vagyis az, hogy a világnak nincs szüksége a parasztvakításra, csak az arra fogékony célközönségnek.
Igény normális (fenntartható) világban arra van, hogy az egyértelmű minőségért kifizetem a tisztességes árat (ami azért elég jól definiálható lenne) és mindenki jól jár. Sajnos semmi jel nem mutat ebbe az irányba. Itt pl egy relatíve minőségorientált (legalább is papíron) terméket tönkrevágnak egy raktárkészleten rohadó tömegalkatrésszel, mert "azt is ki kell szórni". Persze a vásárlók legalább fele azt sem tudja mi a különbség Integrált és dedikált VGA között, jó részük elszöszög azzal ami van, aki kényes rá az pedig megnézi mit vesz. Ez a gép is indokolható lenne, csak nem ebben az árkategóriában, hiába példás az egyéb kiépítés. Nem arról van szó, van-e navi a Ferrariban (mert ez relatíve mellékes kiegészítő) hanem, ha a Ferrarit 12 collos Trabant felnivel és acéldrótos gumival árulják, mert azt is el kell ugye adni, akkor legyenek kedvesek levonni az àrból a 21 collos alufelnit, meg a 250\40-es kerékkészlet értékét. Különben bizony veszi a paraszt, villogni. Ebben pedig még nincs személyeskedés, csak emberi természet figyelembe vétele és az ezt olcsón kihasználó cégek.
De, hogy Neked is válaszoljak, offban; az alma természetesen menő cég, stabil felhasználói élményt nyújtó termékekkel. De ugye nem kell elkezdenünk vitatkozni azon, hogy ár\értékben mennyire fenntartható? Persze szépen felnőtt hozzá mentalitásban a többi rohadék is mára, csak ők voltak mindig az alap példa, hogy lehet egy terméket ügyes marketinggel egyre indokolhatatlanabb árfekvésbe pozicionálni. Megveszik? Naná. Ettől még a trend nem jó.
Bocs, hosszúra nyúlt. -
Duree
veterán
Nagyon gyenge pontja a vga, na persze az ára.
-
törölt tag
-
Nvrrz0r
csendes tag
Ennyi pénzért már RTX 2070-el szerelt laptopokat is lehet kapni.
-
Tigerclaw
nagyúr
Razerrel nem igazan lehet "villogni", max RGB szinten, mert az emberek 98-99%-a nem ismeri es ez szin, forma, anyaghasznalat alapjan is eleg unalmasnak nez ki.
-
tbillHUN
tag
A hűtésén gondolkodtam. De ezzel a VGA-val
... -
zzola
titán
"Ám az árhoz érve egyértelműen rájöttem, ezzel is az fog villogni, aki a mindenkori új ájfón pro-val. Ja, nem mert az persze a mekkbukk air-rel."
Tehát ha én veszek egy iPhone PRO-t, akkor villogok és sznob vagyok?
Értem.Ezek a termékek túlárazottak, de van egy réteg, aki megveszi! Neked ez miért fáj?
Nem Ő tehet róla, hogy neked nem jut rá....Ha nem lenne kereslet az ilyen sz@rokra, akkor nem is gyártanák le.
-
törölt tag
-
Prof
addikt
Ez komoly 2020 vegen 2000 dollar es meg nincs benne gigabites thernet csatlakozas??

-
RetepNyaraB
nagyúr
Yep. Kicsit bólogattam, hogy nna, nem rossz, nem rossz. Aztán a vga-nál beakadt a vattacukor az orrgaratomba, de kipiszkáltam. Ám az árhoz érve egyértelműen rájöttem, ezzel is az fog villogni, aki a mindenkori új ájfón pro-val. Ja, nem mert az persze a mekkbukk air-rel.
Értem, hogy ultrabook, méret, meg áram, egyebek, de ha belefért 16 giga ram a meló miatt (frászt meló, lamborghinit se céges autónak veszel, hanem villogni a bőrök előtt) akkor férjen már bele olyan vga, ami nem a dinoszauruszokkal halt ki. Így 2020 vége előtt kettővel...
-
Pöttön
őstag
-
Busterftw
nagyúr
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
KaiotEch
nagyúr
Az a VGA szerintem kevés, az ár meg sok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Gyúrósok ide!
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...