Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Igen, ez világos. Csakhogy én nem egy meglevő hardverrel szeretnék lutrit játszani, hanem fordítva. Az elképzelésemhez keresem a vasat. Ha én népszerűsíteni akarnék egy disztrót, akkor a lehető legtöbb típusú hardverre megpróbálnám "portolni", vagy kinézni népszerű típusokat több kategóriában és azokat supportálni. Vagy, legalább dokumentálni a kompatibilis összetevőket. A PC piac szűkül, egyre inkább a mobil eszközök kerülnek előtérbe. Szvsz. az már nem kunszt, hogy ha egy átlagos PC konfigon elketyeg egy disztró. Viszont, hiába kerestem disztróhoz mobil hardvert, nem nagyon találtam ilyen listát, dokumentációt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest