Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Igen, ez világos. Csakhogy én nem egy meglevő hardverrel szeretnék lutrit játszani, hanem fordítva. Az elképzelésemhez keresem a vasat. Ha én népszerűsíteni akarnék egy disztrót, akkor a lehető legtöbb típusú hardverre megpróbálnám "portolni", vagy kinézni népszerű típusokat több kategóriában és azokat supportálni. Vagy, legalább dokumentálni a kompatibilis összetevőket. A PC piac szűkül, egyre inkább a mobil eszközök kerülnek előtérbe. Szvsz. az már nem kunszt, hogy ha egy átlagos PC konfigon elketyeg egy disztró. Viszont, hiába kerestem disztróhoz mobil hardvert, nem nagyon találtam ilyen listát, dokumentációt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi