- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Nyilván azt írtam, hogy sima userek, soha senki, semmikor nem forgat kernelt, vagy valamibe bele kellett kötni? Mert akkor felesleges volt a komment... Vagy???
Akkor ezek szerint szerinted a sima userek minden nap forgatnak egy kernelt, mert csak? Ja nem ez ugyanolyan kijelentés volt mint a tied...
Aztán meg a packet filter az egy nagyon elterjedt cucc linuxon, kb mint a grsec, van aki használja, de szerintem a iptables egy okosabb, és logikusabb dolog, mint a pf. Hangsúlyozom szerintem, mert aki a cisco-s acl logikához szokott, annak a pf nyilván kézre esik.
Ez olyan kijelentés volt, mint mikor a notebook topikban minden cégvezető egy f@sz mert nem értik hogy jancsikának nvidia geforce GTX 1080 kell otthonra porszívózáshoz, akkor mindenkinek ilyen kell, és csak ilyen gépeket kell gyártani, hiszen ebből a típusú felhasználóból kb 10000-ed annyi van, mint irodai felhasználóból,
-
hallador
addikt
Ma már nincs létjogosultsága napi szintű kernel forgatásnak. Gyakorlatilag készen van szinte minden, amit a Linux kernel tud támogatni, és forgatás nélkül is működhet.
Van ahova kell forgatni, de az ma már inkább a grsec.-es vonal. Valamint a nagyon egyedi Linux konfigurációk gyártása, átlag rendszergazdának, de usernek még annyira sincs ma már szüksége erre, szerencsére. Szerintem. -
hallador
addikt
Szuper. Egyre több arm cucc van benn ez jó.
Van egy elírás.
Intell Cache Allocation Technology helyett Intel Cache Allocation TechnologyKöszönjük ez jó hír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest