- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Ez pontosan milyen márkájú--típusú mosógép?
Mikor tilt le, mosáskor vagy centrifugázáskor?
Ilyet mostanában nem igazán hallottam; még 20 éve a félautomata mosógéppel meg előtte a Hajdu centrifugával kellett ezt játszani, ha nem egyenletesen voltak belepakolva a ruhák.
Azóta az automata mosógépünkbe csak bedobom a ruhát, elindítom aztán annyi. Centrifugálás előtt oda-vissza forgatja a ruhát, hogy jó legyen a súlyelosztás.
A felültöltős sose tetszett, nem is volt szerencsére automatában. Pár hete hallottam, hogy 5 percig nyektette a dobot a program vége után, mert nem felfelé nézett a nyílása.
Biztos jót tesz neki... -
mephi666
nagyúr
jaja, vízmértékkel én is jól belőttem aztán 1200as centrifugán se kezd mászkálni
...mondjuk lehetett izzadni, mert vagy 70kg a gép és a bejárati ajtó előtt tették le... onnantól 1 kisebb küszöbön keresztül rángattam el a fürdőszobáig, ahová már emelni is kellett (kb 1.5x1.5 méteres szabvány panelfürdő, ami vagy 10centivel magasabban is van, mint a folyosó)
+1 tipp: az ajtó és a gumi közé szeretnek beszorulni alul hajszálak, amire érdemes figyelni, mert ha sok összegyűlik, nem zár megfelelően az ajtó és elkezd csöpögni működés közben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Új lakás, új mosógép. Igen, jól látjátok a képen, a víz elvezetés még nincs megoldva a falba, talán majd holnap. A régi...
- Politika
- Azonnali fotós kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest