Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz svili #124 üzenetére

    láthatóan nem kever jól? kopp ugyanaz a recept, semmi nem változott? én azt figyeltem meg, hogy élesztők közt óriási a különbség: legjobban a haas+dr oetker élesztő vált be, a penny-s sajátmárkástól kireped minden és nem is keleszt akkorát... meg ami jót tesz: ha teljes kiőrlésű liszttel dolgozok, akkor víz, margarin, só, cukor megy alulra, majd rá a teljes kiőrlésű liszt egyenletesen, végül a sima liszt, rá pedig az élesztő... ha legalább 3-4 órát áll így, akkor az sokat dob az egész állagán, mintha azonnal indítanám a gépet :K tk lisztnek jót teszt, ha ázik kicsit a folyamat előtt

    ui: ja azt akartam, hogy már nem garis a gép? ha nem, akkor nem ér meg egy szétszedést, hogy pontosan milyen ékszíj is kellene bele?

Új hozzászólás Aktív témák