- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabtom
senior tag
Ezt kifejtenéd bővebben? Az USA-ban nem kell forgalmi adót fizetni, ha interneten keresztül rendelsz valamit egy szomszédos államból? Mi van, ha nem szomszédos államból rendelsz? Vagy ha nem a neten keresztül rendelsz? Ha kettővel arrébb rendelek, akkor elég a fél ÁFÁ-t befizetni?
Azért kérdezlek, mert úgy látom, te ehhez nagyon értesz. -
WiZARD
veterán
-
Prof01
veterán
-
plus44
veterán
Itt az ősz, itt van újra....

-
joey04
titán
Egyébként az XMS-ben már van új 21.5 iMac és magic mouse (persze még csak demó darabok). amint lehet, megyek kipróbálni
-
evone
őstag
-
joey04
titán
-
tdd587
őstag
-
StoneBridge
senior tag
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
passatgt
aktív tag
-
tdd587
őstag
-
madgie
titán
-
Gergőke88
addikt
-
cigam
titán
"A Mac Mini alapára 1000 dollár." Ekkora hülyeséget...
A kissebbik mini 599dodó, a nagyobbik 799, és a 2 winyós mini server kerül 999dollárba. -
madgie
titán
Aha, usában. Majd nézd meg, mennyi lesz ez piciny hazánkban...
-
HarapósKutya
tag
1000 dollárért nem is sok az a MacBook, nem? Az 170-180k körül forog ha jól tom
-
madgie
titán
-
Zanik
addikt
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Az a 3.03 GHz Core 2 Duo processzor nem elírás?
-
tlac
nagyúr
vagy veszel egy snow leopard-ot és felrakod a mostani gépedre

GIGABYTE GA-EP45-DS3|Core2Duo E8400|GEIL Black Dragon 4096MB DDR2 1066Mhz KIT|XFX GTX280 1GB|WD 500GB 7200rpm 32MB SATA2|NEC AD-7200S Fekete|FSP BlueStorm II. 500W
nem sok hack kellene, szinte teljesen kompatibilis a géped vele, minden működne
-
negyedes
addikt
Tegnap olvastam ezt a hirt az apple blogon es ezen felbuzdulva megneztem a hazai(romania) arakat macbook teren es elszalt az agyam.
Sajanlom, hogy ilyen draga, asszonkanak nagyon jo lenne(winbol elege van, linuxot meg nem merek a kezebe adni
). -
joey04
titán
-
madgie
titán
-
P00By
nagyúr
-
xedos
addikt
-
joey04
titán
Én kiszámolgattam, nem olyan drága az imac, persze nálunk ez is túl van árazva egy kicsit, még ha nem is a kereskedők miatt. A mostani legkisebb iMac az, ami végre minden szempontból kielégítene, szerintem az osx nagyon jó rendszer, bár van benne néhány hülyeség. a bill nem tetszik, de ha jól tudom lehet régit is kérni (mármint az alut, csak Apple Keyboard with Numeric Keypad), az új egérről nincs véleményem, ha lesz az XMS-ben (állítólag kb 1 hét és lesznek demo darabok) majd kipróbálom. elméletben és a videók alapján nagyon jó. Csak azért nem váltom le a PCmet macre, mert még nem szakadtam el teljesen a játékoktól, ezen meg nem igazán tudok olyan szinten játszani, mint egy jóval olcsóbb PC-n. (persze, ez a "dzsunka" kategória, de attól még igaz, játékra sokkal olcsóbban sokkal jobb gépet ki lehet hozni. hangsúlyozom, csak játék szempontjából mondom még a mac proban sincs igazi játékos csúcs vga)
De ezek a gépek jó árban vannak, és remek tudással érkeznek. Grat Apple.
Egyébként eddig a 20as modellben TN panel volt. Most akkor végre az öcsi is megkapta a jobb panelt?!
-
infectedmann
őstag
Mondok jobbat. Az apple.com -on és a magyar apple blogokon és híroldalakon már tegnap kint voltak ezek az infók.
Na ehhez mit szólsz?
ON:
Amúgy már nagyon régóta szemezgetek az Apple termékeivel, de mindig maradtam a PC -nél a játékok miatt, de most, hogy egyre kevesebbet játszok, lehet jövőre összegyűjtök egy 27" -os iMac -re
Azon lesz ám jó HD filmeket nézni 
-
xedos
addikt
-
xedos
addikt
Ízlések és pofonok...
Nem olyan sok az annyi... Ezekben nem ez olcsó TN panelek vannak stb...
Összességében a jól összerakottság és csendes mivolta miatt érdemes használni + Oprendszer!!!!!
Amúgy ha iMacről beszélünk: Van benne jó mínőségű webkamera, mikrofon, hangszóró, kijelző -vezeték nélküli egér és billentyűzet...Aki meg notit használ, az már hozzá szokhatott a számbillentyűzet hiányához.
-
Ijk
nagyúr
Igen, az itthoni árak általában másfélszeresei a kintieknek, és még hozzájön a pocsék szerviz. Ilyen feltételekkel nem fog itthon elterjedni az Apple, inkább megveszik az emberek a boltban összerakott hasonló teljesítményű gépeket harmad áron. Ráadásul kint sokkal elterjedtebbek a konzolok, itthon pedig még mindig elég sokan játszanak PC-n, az applenél pedig ugyebár ez az opció kilőve.
-
xT4ken
tag
Egyetertek. Eleg nagy kicseszes a kelet europaiakkal ez az 1$ == 1€ fele konvertalassal. De persze tejlesen jogos, hogy a szegenyebb orszagok dragabban jutnak hozza minden szinvonalasabb, markasabb termekhez .

Sajat boromon tapasztaltam peldaul egy Tom Taylor pulover "akcios" aran. Az arcedulan le volt ragasztva a nemet ara (50€), az uj "akciosra" ami kb. 40%kal volt tobb...
-
passatgt
aktív tag
Nyilván arra gondolt, hogy bekapcsolás után még lefagy a keze az embernek, nekem is
(pro 13)Viszont az, hogy 70-80-90 fokra felmelegszik, kívül nem igazán érzékelhető, egyedül a bal felső sarokban meleg, többi részen olyan 30-35 fok körül megáll, de hangsúlyozom, csak erős terhelésnél, szóval netezéskor 30 fok fölé alig megy
-
P00By
nagyúr
-
mate0217
aktív tag
Engem érdekelne az az egér

-
P00By
nagyúr
A kicsi 1200 dodoért korrekt. Csak ugye itthon nem annyi, hanem 1 804(aszeh
)... -
Duree
veterán
Mindíg is csodáltam a Mac-et de tudtam és most is tudom,sosem lessz ilyen gépem.Szerintem aránytalanul drága
-
törölt tag
-
azbest
félisten
"Fontos fordulat következett be augusztus elején az Apple történetében. A nagy követő - hiszen a Windows jóval később jelent meg a piacon, mint az Apple gép kezdettől grafikus kezelői felülettel ellátott operációs rendszere -, a Microsoft mentőövet dobott, 150 millió dolláros tőkeinjekciót adott a személyi számítógépes alapszoftverek piacán eddigi legnagyobb versenytársának. Ellentételképpen nem szavazó részvényeket kap, amelyek három év múlva válthatók szavazó részvényre - feltéve, hogy addig fennmarad a barátság." 1997 [link]
Gondolom ma is megvan a résztulajdonuk az appleban. Csak már sokszorosát éri.
-
Alex91
félisten
-
lopiko
csendes tag
A Mac minik alapára nem 1000 dollár, hanem 600. 800 a nagyobbik, 1000 a szerver alapára...
-
Alex91
félisten
Na, akkor
. Volt a feher plexis USB-s, es vezetek nelkuli. Ezt valtottak le A numpados vezetekes Alura, es lett egy numpad nelkuli vezeteknelkuli Alu (most ezt tettek az iMachez, tehat ez nem most jott ki!). Aztan az iMac megkapta a vezetekes numpad nelkulit. Es jelenleg ezt valtottak le a vezetek nelkulire. -
P00By
nagyúr
-
brumesz
aktív tag
ezek az iMacik annyira tetszenek...de egyszerűen sajnálnék ennyi pénzt kiadni rá

-
törölt tag
-
P00By
nagyúr
-
törölt tag
Ez a billentyűzet eddig is elérhető volt, legalábbis én semmi különbséget nem látok ez, s a korábbi Wireless Keyboard között. Szerintem a sima vezetékes billentyűzetük újult meg.

-
hejesírásó
senior tag
-
xT4ken
tag
szerintem inkabb az a kerdes hogy kitol szarmazik az otlet...lehet hogy az Apple mar hamarabb fejlesztette titokba, csak az MS gyorsan eloallt vele mint uj koncepcio... (nem ez lenne az elso alkalom)...bar lehet hogy tevedek es hogy csak "veletlen egybeeses"

-
madgie
titán
Miért balhézna? Ez az egér a Apple-féle iPhone/Macbook megoldásaira épül, nem a Microsoft múltkori egerére

-
DeltaPower
addikt
tetszik az az egér... az MS nem fog balhézni miatta? múltkor volt egy cikk az MS koncepció-egereiről, abban is volt ilyen multitouch megoldás
(mod) itt a cikk -
P00By
nagyúr
-
Bici
félisten
-
xT4ken
tag
-
Bici
félisten
A régebbi vezetékesek működnek win XP-vel is teljes funkciónalitással.
Ahogy néztem, most is van a billentyűzetből drótos változat, az 100%, hogy megy.
Az egérből nem látok vezetékes verziót.
Pedig nekem olyan kellene...
Az egér necces, mert a multitouch része nem biztos hogy menni fog spéci driver nélkül, és BT adapter is kellhet hozzá. -
tlac
nagyúr
a vezetékes usb-sek szerintem mennének
(kicsit gondolkozva, szerintem bármelyik, mert lehet win-t is telepíteni ezekre a gépekre, így szerintem kell, hogy adjanak drivert is)
én is akartam régebben egy bill-t, viszont máshol vannak rajta a spec. karakterek, így letettem rólaBici:
tényleg, a megfelelő adapter hiánya probléma lehet
-
Alex91
félisten
-
P00By
nagyúr
-
törölt tag
-
Alchemist
addikt
-
LackoMester
addikt
az lehet,h.jól néz ki,teljesitményben is elmegy...de ilyen árral nem lesz mifelénk a Bestseller

-
sp@rtan
senior tag
Ez az egér és funkicó működnek Windows-al is?
Jó lenne.Lehet beruháznék majd egy egér+bill(gates
)+táv-ra.
Nagyon tetszetősek
-
-
Stiky
senior tag
Az egér érdekes. Már az ember az ujjait sem pihentetheti a hátán...

-
fordfairlane
veterán
-
WiZARD
veterán
kéztámasz. ugyanmá, az nem csak repedezett, hanem csakúgy kitört-kiesett 1 darab belőle.
de a ház alja is repedezett... -
fordfairlane
veterán
Egyik kollégámnak is fehér Macbookja volt, most váltott egy Prora, neki is repedezett a kéztámasznál. Ahogy néztem, ott mintha vékony lett volna a borítás. Erre az újra viszont valami olyasmit írtak, hogy "unibody" plasztik, ebből gondolom, hogy ez már vastagabb, talán nehezebb is. Majd kiderül, hogy reped vagy sem. Az alu Pro nem reped.

-
evone
őstag
-
WiZARD
veterán
persze, mert még új

majd 0.5-1 év múlva...
az utolsó generációs (alu előtti) macbookra is azt mondták, hogy áá ez már nem repedezik. ahhoz képest excsajomé nagyon csúnyán néz ki (pedig többnyire tokban volt, meg otthon, vigyázott rá, nem volt zúzva...)de lenovot vagy dellt nem lett volna hajlandó venni mert "nem szép". ez aztán gyönyörű a fekete repedésekkel...
-
orbano
félisten
amit a microsoft egy hete talált fel?

-
P00By
nagyúr
-
total90
támogató
Tetszik az egér, ezt most jól eltalálták

-
DemonDani
addikt
Ki szállíthatja ugyan a LEDpanelt? Gondolom Samsung de jó lenne tudni
-
fordfairlane
veterán
-
WiZARD
veterán
újabb adag műanyag vacak ami repedezhet fél év múlva...
-
Bici
félisten
Az egér teccik, lehet hogy megveszem valakitől, akinek mekje van, és nem tetszik neki.

A májti patkány is szuper, de ez mégjobban tetszik.(#18) P00By:
A formája nekem sem tetszik, a régi szebb volt. Viszont, nagyon kényelmes a gombok nyomkodása - a régi alapján. -
P00By
nagyúr
Nekem viszont a bill. nem tetszik

-
orbano
félisten
-
zsirfecske
veterán
a multitaccs egér az nagyonjó!
-
Devid_81
félisten
Itt az osz megint erik az alma, meg mindig pofas a termes.
-
P00By
nagyúr
-
Alex91
félisten
-
Szemjuel
tag
-
Alex91
félisten
-
Picturemaker
őstag
Ezek közül melyik lesz a iRobbanós fajta?

-
hemaka
nagyúr
Gyorsan leváltották az alu vázat.

-
Gordiann
őstag
Tegnap este is feltehették volna.... egyes helyeken nagy volt a nyüzsgés már este 7 körül...
-
marcias
őstag
-
hejesírásó
senior tag
ez a hír a Zindexen egy órával elöbb fent volt. csak azt nem értem, h ez hogy eshet meg?

Egér jó fajta!
-
Alex91
félisten
-
Móci
addikt
Nekem is az egér tetszik nagyon, kipróbálnám szívesen!
A többi is szép, jó, csak drága. -
shteer
titán
továbbra is szépek, jók és drágák

minimal egér
érdekes -
Zanik
addikt
Egyedül az egér fogott meg. Bár a képek alapján mintha túlságosan is kicsire sikeredett volna. Azért szívesen kipróbálnék egy ilyen multi-touch egeret PC-n is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- MacBook Air M3 15 inch -- 8GB RAM, 256GB SSD -- 1 év garancia
- Újszerű, garanciális Macbook Air M2 13" 8 GB / 256 GB - Hibátlan! 95% akksi!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sajanlom, hogy ilyen draga, asszonkanak nagyon jo lenne(winbol elege van, linuxot meg nem merek a kezebe adni

.