- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
tgabe25
tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
Adatlapomon lévő konfiggal High-on próbáltam, FXAA mellett, de 10 perc után kivágott, hogy kevés a RAM. Azt hiszem kell ide még az a +2x4GB.
Amúgy egészen addig 40-60 FPS, ami kellemes volt.
-
danih
veterán
Úgy értem a 14 órában. Bár már közben ezt is megcáfolták.
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
F e Z o
veterán
-
Gainka
őstag
Az hogy bírják megoldani hogy 50 giga a játék de 5 óra single fér bele? Vicc.
-
noPublicFG
senior tag
-
Jhonny06
veterán
-
danih
veterán
-
xrace77
tag
Én azon csodálkozom, hogy a szokásos bullshit megjegyzések még nem jöttek, amelyek minden CoD-os cikkek állandó velejárói.
- Kéne egy II. vhs Cod
- CoD 4 az Isten.
- Régen minden jobb volt.
.
.
.
stb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Echo_
csendes tag
Én elhiszem, hogy a novemberi és decemberi időszak többnyire jó játékokról szól, csak már rég nem a pc-seknek.
-
horvathkrisz
addikt
Most akartam megvenni, de inkább az itteni kommentek miatt kihagyom.
-
asvald
senior tag
Szandekos magas gepigeny krealas ,pfuj!
-
keIdor
titán
-
tibaimp
nagyúr
Miért nem lepődök meg...Most voltam haveromnál, nála néztük, és amíg fel nem tette a 290x-re a legújabb 15.11 beta drivert, játszhatatlan volt. Mondjuk utána kimaxolva ment szépen fullhd-n.
-
Chapel
addikt
Konzolon jól fut, a combosabb pc-n gondok vannak...nem mintha ez a cím pont nívós vagy példa alap lehetne, de ez innentől már mind AAA-s cím esetében ez lesz? A rohadt életbe, azért költök a gépre 4-5 konzol árát, mert normális felbontásban és minőségben akarok játszani folyamatos sebesség mellett és akkor jönnek ezek a szándékos gáncsolások...vicc. Csak nem vicces

-
törölt tag
-
akoska07
nagyúr
-
F e Z o
veterán
Több fórumon szidják, hogy bughalmaz az egész, meg erős konfigokkal olykor játszhatatlan a gamma. Gonodolom majd ezer meg egy patch-ben javtanak mindent.
-
scyllafren
senior tag
Why all CoD are the same?
Because war never changes...

-
Jhonny06
veterán
-
G**@**B**!
tag
Hali!
Kezdenek hiányozni a "haggyad 'má nekem i3, gtx 750 Ti, 4g ram-mal full hd, max grafon megy 120 fps-el" tartalmú hozzászólások!

Na de majd csak jön v.ki....
-
törölt tag
-
Gainka
őstag
-
Zolbak2107
csendes tag
A steamen az értékelés "Vegyes". Én nagyon reménykedek még, egy jó CoD-ba ami teljesen más mint ezek.
-
törölt tag
A singlét láttam streamen, tetszett. Majd ha akciós lesz, single miatt megveszem.
-
davidsone
addikt
-
kengyel
nagyúr
-
akoska07
nagyúr
Én úgy tudom Yes, Black Ops 3 is still running the old COD engine. No, it's not that simple
" Call of Duty: Black Ops III (2015) A heavily modified version of the Black Ops II Engine "
Én tegnap BF4-eztem pár órát este.
#9 Loresz :
BF-ben a fejlövés a tuti. -
Loresz
tag
Én tóltam a bétát nekem bejött, ha nem lesznek szerver gondok jó lesz ez! Nem most kell ezt megvenni hanem kb két hónap múlva! AW-t mai napig tolom, BF et szintén de az aw mellett teszem le a voksom! Mig BF ben szénné kell löjj valakit, h elpatkoljon AWban addig ha betalálsz tuti a gyözelem!
-
kengyel
nagyúr
Kicsit magasak azok a pontszámok, számomra annyira nem jött be.
-
errorcode06
őstag
Úgy látom a Giant Bomb-osok már nem kaptak elég pénzt...
-
mobal
nagyúr
-
akoska07
nagyúr
A hírben gondolom 980 Ti kártyát szerettetek volna írni.

Érdekes az a 12Gb ram ... hogy jött ki nekik ...

Haswell mellé (2x4 + 2x2),egy ilyen tesztelő oldalnak így összerakni vmit...Optimalizálásban lehet nem lett a legjobb a játék...

Mondjuk ,ha Crysis 3-nél sokkal jobb minőséget kapunk,akkor más a helyzet.
-
nanus
senior tag
-
XuChi
addikt
Lefizetett tesztelők

Én 1 lukas 2 fillérest nem adnék egyik COD részért sem

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

megkapjuk az elmúlt idők legjobb cod-ját