- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
tomboy0013 #10456 üzenetére
woow, ez tényleg szuper hír 😊
link róla: [link]
-
amargo
addikt
válasz
oroszLajos #10089 üzenetére
Az jó, mert ugyan azzal a szöveggel jön ez is (mielőtt elfogadod ezt a frissítést, lépjél ki).. még szerencse, hogy egyértelmű
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Béta programmal kapcsolatban írok. Írták, hogy most ki lehet majd lépni wipe nélkül, viszont amikor kilépek és jön a következő csomag, amire még azt írják, hogy android 14 és wipe lesz. Mit rontok el várni kell még?
-
amargo
addikt
válasz
oroszLajos #9947 üzenetére
Nekem is a P7, merül és melegszik is, tegnap a kocsiban, alig akarta tölteni mert waze alatt forró volt a telefon (átraktam a befúvó elé, hogy hűljön, utána töltötte..)
-
amargo
addikt
Az új beta esetében bootloader nyitást ajánlanak..
-
amargo
addikt
Kijött az NFC fix beta-ra, valaki próbálta már?
-
amargo
addikt
válasz
oroszLajos #9562 üzenetére
de jó hogy írtad, napi szinten használom.
-
amargo
addikt
válasz
falabu88 #9215 üzenetére
Szerintem tedd mérlegre mik a fontosak. A gyors töltés az pont olyan, ami egy kis figyelmességgel egyáltalán nem hiányzik.
A mérete pedig pont az a pixel-nek, ami nekem jobban kézre állnak, egyedül a túl alacsonyan lévő hangerő gombok a zavaróak, de ez is megszokás kérdése.
Maga a szoftver nekem bőven elég és kifejezetten tetszik is a pixel-en -
amargo
addikt
válasz
falabu88 #9213 üzenetére
12X-ről váltottam sima P7-re, így a Pro-val nincsenek tapasztalataim.
Összességében nem bántam meg, hiányoztak funkciók az elején, mind rendszer szinten mint maga a készülék szintjén is. Pedig én nem használom semmi extrára a telefont csak szeretem, ha mindig reszponzív a készülék és segít megkönnyíteni az életem.
A 12x-ben szerettem, ha indulás előtt felraktam a telefont a gyors töltőre, akkor 5 perc alatt volt annyi energia benne, hogy azzal bőven több órán keresztül működik. A P7 csodás képeket csinál, maga a rendszer eléggé egyszerű (nekem megfelel) a mérete kicsit nagyobb mint a 12x-nek, de legalább nem lekerekített, ami idegesített. Viszont a P7-nek a kezelő gombja nekem rossz helyen vannak, nehéz megszokni. Az elején az ujjlenyomat zavaróan gyengén működött.
Nálam annyi volt a képlet, hogy nem maradhatott tovább kínai telefon, mivel egyre több cég tiltja, de a családban maradt a 12x-is. -
amargo
addikt
válasz
dominating #9207 üzenetére
P7-em van béta fw. Most is olyan képet csinál mint nálad az első kép.
-
amargo
addikt
válasz
Cingáriusz #9130 üzenetére
Én Spigen Rugged Armor-t használok rajta, ez már a 2-3 telefon amin ezt a típust használom. Én szeretem, minőségi a fogása és megfelelően védi a készüléket.
-
amargo
addikt
válasz
micafighter #9053 üzenetére
Nekem "régebbi" a kártyám, olyan 6-7 éves lehet, eddig minden ment vele. esim-től meg kicsit tartok, mert ha a telefon bedöglik, akkor nem tudnak hívni, igaz van hívásátirányítás..
De cseréltettek majd.
tomboy0013: Nálam még értesítés sincs a telefonon, tényleg semmi jele, hogy történt hívás.. bár a history-t nem néztem meg, majd még próbálkozok, de előtte (fizikai) sim csere. -
amargo
addikt
válasz
tomboy0013 #9047 üzenetére
Én ugyan yettel-es vagyok, de azt vettem észre a vowifi-t bekapcsolva (van rendes térerőm is), hogy én tudok hívni, de engem van, hogy nem érnek el.. feleségem mobiljáról, de egy másikról is próbálva. A másik félnél egyszerűen kicsörög, de nálam semmit nem jelez, így még sms sem jön.
-
amargo
addikt
válasz
tomboy0013 #8675 üzenetére
Üres a könyvtár, de amint látom (máshol) ezt töltötted fel: [link]
-
amargo
addikt
Elvileg yettel alatt is van már VoWifi (SMS -ben 1744->VOWIFI)
Szerk:
Volt gondom az IMS elindulásával, de ezzel megy nekem is megy az IMS: [link]Viszont VoWifi-n nem akar hívást kezdeményezni továbbra sem..
-
amargo
addikt
válasz
Postas99 #8047 üzenetére
Én egyedül a videóknál vettem észre, hogy a fakó kép mellé kockás az egész felvétel (látszólag csak 30fps mellet van ilyen, de az is lehet, hogy a HDR miatt). Képeken nem tapasztaltam, igaz ritkán állítgatom a fókuszt.
szerk: teszteltem és egyértelműen a HDR bekapcsolása után lesz rossz minőségű az egész.
gcam-al nincs ilyen, tehát valóban az új 9-es kamera app-al van a gond. -
amargo
addikt
Sziasztok normál 7-es telefon friss béta FW és a gyári kamera FHD+30fps -el a videók másnál is kritikán aluliak? Ha 60fps-re rakom, akkor már elfogadható csak, akkor nincs HDR.
gcam 8.8-at is próbáltam, ott szép videót csinált, de nincs hdr 60fps-el szintén, ez a korlátozás miért és hol van benne?
-
amargo
addikt
yettel-nél frissült a carrier settings: yettel_hu-52000000005.17
2023-09-27 -
amargo
addikt
válasz
vakablak93 #7764 üzenetére
Önmagában ssd/hdd nem fog megvédeni az adatvesztéstől, attól csak a rendszeres mentés tud. Ez egy elég szerteágazó témakör, nem is szeretnék ezzel itt off-t generálni. Rendszeresen előjön pl a home server -es topic-ban is [link]
-
amargo
addikt
válasz
vakablak93 #7762 üzenetére
Én azért úgy gondolom, hogy csak az első komolyabb adatvesztésig gondolkodik így valaki.
Persze, ha nincs semmilyen fontos adat, akkor ez tényleg felesleges.
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
Igazából egy "buta" példa, de amolyan emlékezésre is használom (1-2 éves távlatban több nekem sem kell), azaz tényleg mint egy history funkció. Jelenleg 12e a lista, tehát ez sem egy vészes kategória. Igazából semmilyen problémát nem kellene okoznia. Nekem az a furcsa, hogy miért nem választható, legyen mondjuk 1-2-3-4 év, de lehetne mennyiség is.
Peter.70:
Köszönöm, megnézem ezeket. -
amargo
addikt
Sziasztok,
Ismét kérdésem lenne a phone alkalmazással kapcsolatban, tényleg csak a legutolsó 500 hívást tartja meg a naplóban? Lehet ezt valahogy növelni?
(SMS backup & restore alkalmazással viszem évek óta telefonok között)
-
amargo
addikt
válasz
tomboy0013 #7284 üzenetére
Mint írtam nem vagyok nagy pixel-es ezért nem néztem meg, hogy a beta esetén milyen szám kiosztás van, de most így valóban megtaláltam: [link]
Szuper hírek!Visszaszívok minden feltételezést
-
-
amargo
addikt
Reggel elkezdte mondani a naptár tartalmát ébresztéskor, ez korábban be volt kapcsolva, de aztán kikapcsoltam, találkozott már valaki ilyennel? A másik meglepő, hogy nem is akarta abba hagyni.. így újraindítottam a készüléket.
-
amargo
addikt
Egy kérdés, másnál is, ha írok valahol azaz a billentyűzet látszik és jön egy notification, akkor eltűnik a beviteli mező, erről valahogy le lehet beszélni?
Továbbá az időjárás frissítésére találtam egy valamennyire működő megoldást: [link]
-
-
amargo
addikt
És mindenki másnak is köszönöm az infót, neten kerestem, de azt hittem nem vagyok elég kitartó..
Csak egy kérdés, akkor bárki kikapcsolhatja vagy a mobil hálózatról is leszedheti a telefont?
Alapjában véve vigyázok a telefonokra, de azért néha a gyerekek kezébe kerül.. olyankor jó ha nem tudják elnyomogatni, mert csak azt veszem észre, hogy senki nem keresett pl.
-
amargo
addikt
Még lenne kérdésem, a notification shade/panel ha zárolva van a telefon hogyan lehet tiltani? Azaz pl, ne lehessen kikapcsolni a wifi, mobilnet stb.
-
amargo
addikt
válasz
tomboy0013 #7144 üzenetére
Bocs a sok off-ért csak tényleg érdekel, főleg, mert én is pixel-re váltottam vissza.
Az EU rom-ot nem próbáltad? én mindig azt használom.
Nincs MIUI mániám, ezért nem is szeretnék A-B írni.
Nálam a MI szériánál az 5 év alatt ilyen gondok nem voltak. 1x volt, hogy az NFC nem ment, de csak azért, mert éppen valami nagy frissítést kapott és nem akartam FR-t nyomni, pedig sajnos az volt a megoldás rá. 5 év alatt kb max 3-4 FR-t csináltam, de ez az egy volt, ami hiba miatt kellett. -
amargo
addikt
válasz
tomboy0013 #7139 üzenetére
Nekem van mi8 és 12x is xiaomi-ból, alapjában véve mind a kettőt szerettem. EU rom-al használtam őket, magával a miui-val van a gondod? (én nem játszok a telefonon)
-
amargo
addikt
Az időjárás alkalmazás provider-e megváltoztatható? Ami az AOD-n is megjelenik.
-
-
amargo
addikt
Volt már olyan, hogy a gyári kamera szoftver nem akart képet csinálni? Újra kellett indítani a telefont, hogy működjön újra
Sima 7-es, minden friss rajta.
-
amargo
addikt
válasz
MC Pite #6984 üzenetére
Tasker esetében a legjobb és ezt a miui nem tudja, hogy a (Tailscale) VPN pl wifi elhagyása esetén bekapcsoljon, ha haza érek, akkor pedig ki.
A miui is tényleg sok mindent tud persze, de a Tasker sokkal többet, nálam bizonyos időszakra voltak automatizálások, hangerő, képernyő, programok elindulása, stb ez tudja a miui is. -
amargo
addikt
A reggeli ébresztőről lehet lemaradtam és most az AOD mindig mutatja a kis ébresztőóra piktogramját 10 perces idővel eltolva, hogy lehet rávenni, hogy eltűnjön? Ébresztőt is kikapcsoltam már
-
amargo
addikt
válasz
fredike2020 #6881 üzenetére
Tegnap beugrottam a helyi boltba és volt egy spigen tok. Teljesen jó, bár kicsit nagy a telefonhoz az tény
-
amargo
addikt
válasz
bbendre #6873 üzenetére
És tomboy0013 köszönöm az infókat, az órával az a gond, hogy mekkora a hatótávja. Van egy sima xiaomi-m, ami kb 10m-re lát el.. és gyanítom a vízben sem olyan acélos a BT (2.4Ghz) viszont az alacsonyabb jelek jobban átjutnak, de tudom van sim-es óra, de annyit nem ér az egész, akkor már egy vízálló tasak/tok
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Vízállósági kérdés, ki mennyire használta a telefont édesvízben? Csak sima fürdőzésre gondolok még csak nem is mély vízben.
Természetesen a videókat megnéztem róla
(most velem kellene legyen a telefon, hogy halljam, ha csörög, amúgy nem vinném be a vízbe..) -
amargo
addikt
Sziasztok!
Kérdésem lenne, mert kicsit elvesztem.
Yettel hálózaton
- VoLTE megy default
- 5G-hez kell valami módolni? Összefoglaló alapján csak másik OS-el megy, de olvastam más lehetőséget is, hogy működjön, ha igen, akkor mi ez?
- VoWIFI, ez még annyira nem érdekes, de elvileg Yettelnél üzleti előfizetésem van, szóval jó dolog lehetne, ha kilehet használni. -
amargo
addikt
Sziasztok!
Gondokozok, hogy visszatérek a pixel vonalra (sima 7-es), viszont jelenleg mennyire probléma yettel hálózaton a hívások fogadása/indítása?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!