Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jUUh
    Topikgazda

Egyszerűen sajnos szerintem jobb telefon egy S23+, de nyilván árban sem egy liga, ezt nagyon fontos kiemelni, ilyen szempontból kicsit alma és körte összehasonlítás. Volt nálam a sima S23 is, az most használtan de patika állapotban 200 körül kifogható.

Kijelzőben egyértelműen a Samsung jobb, színek, 120HZ, fényerő, betekintési szög. Az automata fényerő a Pixel-en jobb.
    Kinézet szubjektív, erről felesleges írni szerintem, de az S23 kifejezetten kezes, a plusz modell is nagyon kényelmesen kezelhető.
    Ujjlenyomatolvasó 99%-ban felold, eddig kétszer volt hogy nem oldott fel elsőre. Pixelen naponta többször pint kellett beütni ha nem tökéletes körülmények vannak.
    Rendszer nagyon szubjektív, sokak szerint "bloated" a OneUI. Valóban sok alkalmazás van benne, de le lehet törölni, nem kötelező semmilyen Samsung szrt használni. Ami objektíven látható: sebességben, simaságban, "smoothness" szempontból sokkal jobb a Samsung. Ez pár éve elképzelhetetlen lett volna, hogy egy Stock Pixel Android megakad, szaggat az animáció, kimarad, ugrál, stb. Lásd amit itt is említettük záróképernyő animáció. A Samsung AOD óra is animálva van, itt miért sima, Pixelen miért szaggat? Egyébként a OneUI ömlesztve van tényleg hasznos funkciókkal, kezdve a statusbar testreszabhatóságától a Módok, rutinok, Good Lock modulon át. Érdekes módon itt nem okoz gondot a a Gmail (!!!)nek időben szinkronizálni az emaileket, akkor kapok róla értesítést amikor jön az email. Pixelen akárhogy piszkáltam az akkumulátoroltimalizalast az appon, a szűrést, mindent, sehogy sem jött időbe a mail, sokszor órákkal később kaptam egyszerre ötöt.
    Akksi, teljesítmény is ég és föld szintén. Pixelen alap dolgok 20 fokos szobában melegítették a telefont. Samsung 45w töltés közben nagyon maximum langyos. Nem merül felesleges, éjszaka 1% van, Pixelen mindent kikapcsolva 10. Vegyes használattal aktív merülés 10% óránként, tétlen kb 1-1.5% AOD-vel. Ez Pixelen mobilneten akár 20% is volt nekem óránként, tétlen meg szintén merül mint a Titanic. Semmi nem szaggat, minden sokkal gyorsabb, memóriakezelés ezerszer jobb.
    Kamera részleget nem használom sokat, többek között ezért váltottam. Biztos jobb a Pixel, nem vitatom, de a Samsung is teljesen jó, főleg arra amire nekem kell. Nem nyomtatom ki, max magamnak nézegetem, erre teljesen jó, nincsenek rossz képek, elrontott felvételek, megbízható.

Ha van konkrét kérdés, mondd

Új hozzászólás Aktív témák