- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
-
Badboys
őstag
Sajnos mások is írták,hogy a wear frissítés óta a telefon nem jelzi,hogy össze lennének kapcsolódva. Ez mint mindig most is csak az óra HR után javul meg. Azt nem tudtam,hogy exklusiv klubban vagy és kapsz biztonsági és rendszer frissítést. Bocs nem óhajtok erről vitát nyitni. Részemről tuti biztos,hogy ez volt az első és egyben az utolsó huawei termék amiért pénzt adtam. Annak viszont örülök,hogy elégedett vagy vele. Ja újra indítás ezen nem segít csak a HR. Ebbe viszont már rutinos vagyok. Gyakorlatilag 1 éve vettem azóta 99% ot a dobozában pihen. Szerintem ez mindent elmond a termékről.
-
Stabi83
senior tag
-
Badboys
őstag
Ezt mutassátok meg a huawei nevű szarházi brancsnak.Azok a Watch 2 őt telibe sz@@@rták 1 év után semmi frissítés . Mint mindig a 2 nappal ezelőtti Wear frissítés elszarta a kék fog kapcsolatot is. Egy guriga taknyot sem ér a egész.
-
rbertkrl
aktív tag
Miért a gyengeséget tartjuk számon, amikor egy procinak nem csak a sebessége az ami meghatározza a kompatibilitást? Egy procinál pl. az utasításkészlet is számít és még van egy pár dolog. Ezeket a dolgokat pedig a friss fejlesztésekkel megkapják az új valóban nem felsőkategóriás, de frissebb SoC-al rendelkező készülékek. Sokminden okozhatja azt, hogy nem adnak ki újább főverziót. De nyilván +1 valószínűleg nem okozna gondot. Viszont szerintem 2 főverzió is elégséges. Még egy flagshipnél is. Ugyanis nem 10 évre veszi manapság senki ezeket a telókat. Mindenki cserél 2-3-4 év után. Ritka aki nem.
-
gyuri81
veterán
Gear S3 meg semmit nem kap...
-
jacis
nagyúr
-
Stabi83
senior tag
-
moleculez
veterán
Ja persze, azt vágom. Ezt csak a hw limitre írtam, hogy technikalag működne a dolog, csak ugye senkinek nem érdeke. De azért szép, hogy lelkes amatőrök megoldják szabadidőben azt, amit nagy cégek nem. Ahhoz képest pár bug nem is olyan rossz.
-
Gábor-KJ
őstag
Gyári vissza stb megvolt?
Csak mert android wear-nél is jött most egy frissítésnek nevezett szarhalmaz ami összeszarta az óra és telefon közötti kapcsolatot is - de újra húztam az órát és jó lett. -
Depression
veterán
Egy darabig próbálkoztam vele, de 1 hiba javításával jött 2 másik. Mindezt úgy, hogy nem vagyok pro felhasználó, de alap dolgok romlottek el, pl. értesítések, ébresztő hangja, meg ilyenek.
Tényleg úgy vagyok vele, hogy egy új főverzió számomra nem hoz újabb előnyt, csak macerát, ez az XDA-nál hatványozottan igaz. -
moleculez
veterán
-
Gábor-KJ
őstag
Az igen!
Korrekt! -
törölt tag
AliceWake milyen sző. .. izé férfias lett a kezed

Örülök a frissítésnek.
-
Juhaszatti
addikt
-
njnl
aktív tag
-
whatwhatwhat
aktív tag
-
Noukoum
veterán
Akkor telefonoknál miért nincs náluk hasonló support?
S8 kapott +2 főverziót aztán szevasz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- NBA és kosárlabda topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Baseus MagSafe 10000mAh 20W vezeték nélküli powerbank
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Apple Mac Mini M1 (2020) 8GB/256GB SSD Szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Korrekt!