- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salamander
tag
Erre én azt találtam ki, hogy a képeket kitörlöm a lezárt hirdetéseimből és egy 1 pixelest berakok (1 kép kötelező). Így azok nem foglalják a helyet, de a hirdetést meg lehet nézni továbbra is.
Az árnál nálam a pofátlanokon kívül ("mennyit engedsz a feléből?") alkudni nem szoktak, mert így oldom meg: A fenn lévő hirdetések alapján legyen 15 a reális ár, de akár 25-ért is nepperkenek vele, meg van 10-ért hibás, stb. Nálam az első változatban 15 lesz és ha nem megy el annyiért pár napon belül, akkor lejjebb megyek valamivel és annyiért általában alku nélkül elmegy. Legtöbbször beleírom, hogy fix áras és nem alkuszom.
iPhone 15 + 13 Mini + SE3 + X + 7 | #StopPutin
-
Látod, erre próbáltam rávilágítani: egyrészt az adott értékelések hasznosak, másrészt meg sok kezdő így a háttérbe szorul. Az emberek teliszurkálják magukat előítéletekkel, cseppnyi bizalom sincs bennük, aztán megy a csodálkozás, hogy ott tartunk, ahol...
Miért baj az, hogy egy termék eladása után, a hirdetést törlik?Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Elöljáróban el kell mondanom, hogy nem vagyok kereskedő, csak itt a PH-n hobbiból veszek, árulok, szinte kizárólag PC...
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple notebookok
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest