Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre én azt találtam ki, hogy a képeket kitörlöm a lezárt hirdetéseimből és egy 1 pixelest berakok (1 kép kötelező). Így azok nem foglalják a helyet, de a hirdetést meg lehet nézni továbbra is.
Az árnál nálam a pofátlanokon kívül ("mennyit engedsz a feléből?") alkudni nem szoktak, mert így oldom meg: A fenn lévő hirdetések alapján legyen 15 a reális ár, de akár 25-ért is nepperkenek vele, meg van 10-ért hibás, stb. Nálam az első változatban 15 lesz és ha nem megy el annyiért pár napon belül, akkor lejjebb megyek valamivel és annyiért általában alku nélkül elmegy. Legtöbbször beleírom, hogy fix áras és nem alkuszom.
-
Látod, erre próbáltam rávilágítani: egyrészt az adott értékelések hasznosak, másrészt meg sok kezdő így a háttérbe szorul. Az emberek teliszurkálják magukat előítéletekkel, cseppnyi bizalom sincs bennük, aztán megy a csodálkozás, hogy ott tartunk, ahol...
Miért baj az, hogy egy termék eladása után, a hirdetést törlik?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Elöljáróban el kell mondanom, hogy nem vagyok kereskedő, csak itt a PH-n hobbiból veszek, árulok, szinte kizárólag PC...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest