Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
philoxenia #58 üzenetére
tudom hogy hihetetlen de a számítógéphasználat videojátékok nélkül is működik
viszont most már tényleg végérvényesen offba vittük, úgyhogy én kiszállok, főleg hogy jelek szerint semmit nem tudok hozzátenni az ontopichoz amiből nem lesz népharag
-
fatpingvin
addikt
válasz
philoxenia #56 üzenetére
jó meglátás, többek között ezért se használom
hogy válaszoljak a kérdésre:
2k tájékán én leginkább csattogós falepkét tologattamigen, kicsi vagyok majdmeg növök. viccet félre, 2000 környékéről még nem nagyon van saját emlékem, volt asztali gépünk de passzolom a kérdést. azt biztosan tudom hogy 2003 környékén SuSE volt az otthoni gépeken, nekem az volt AZ oprendszer, később lett UHU meg ubi is. szüleimnek volt windowsa, de az is idővel kikopott, semmire nem kell amire mi gépet használunk (irodai dolgok, fotós utómunkák, remote access, videochat szüleim esetében pár videojáték, részemről audio feldolgozás, néha kisebb videóvágások/szerkesztések, adatbányászat, statisztika, machine learning és az ehhez kapcsolódó scripting, szóval semmi olyasmi ami indokolna bármit a megszokotton túl.)
-
válasz
philoxenia #37 üzenetére
Nekem voltak 8TB HDD-k (akkor 10TB volt a max, arany áron) tele pakolva (FHD, UHD) filmekkel, de azzal felhagytam és az akkor 5 év (nagykerből szereztem) garos HDD-ket még többért el is tudtam adni, mert akkor pont kellett a zsé.
Ilyen 18TB+ ami nekem sem kellene, de 2-4-6TB+ ami még elfér, mert kimenteni (7TB+ SSD-ről) a dolgokat elfér. (nem kecskeporesz)
-
válasz
philoxenia #37 üzenetére
Ha már nem lesz net : ilyen nehéz idők jönnek
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok,Vásároltam (05.06.) egy 6TB WD Red Plus HDD-t és gondoltam rövid teszt / bemutatót írok róla, biztos hasznos...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest