- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Kezdeményezésnek nem rossz, azonban kár, hogy nem csinálták rövidebbre, így hogy kilóg.
Biztosan sok bosszúságot okozna,hogy mindig el kell távolítani.
Sebességben viszont egészen jó. -
Laci_a_Paci
tag
Érdekes megoldás ez. Szeretek ilyet olvasni, szélesíti az ember látókörét
-
hcl
titán
A PCMCIA WIFI kb. ugyanannyi volt mint az USB-s. És nagyobb a hatótávja, meg kevesebbszer dobálja el a winnyóz is. Meg nem olyan macerás. Egyszer betettem a gépbe, és azóta ott van.
Nyilván egy SSD nem lesz olyan olcsó, de nem hiszem hogy sok különbség lenne a SATA meg a PCMCIA felületű között.
Bootolást akkor épp a kollega gépére értettem
Mert az enyém (a 3-ból 2) nem tud asszem.
-
hcl
titán
Tetszik az ötlet
Olyasmi, mint a mobilrack, csak kényelmesebb
Amúgy pl. nekem is a (most kölcsönadva levő) laptopomban PCMCIA WiFi kártya van, az is kilóg belőle, de még a kiscsaj, akinél van, is érti, hogy azzal ott óvatosan bánjon.Kérdés, tud erről bootolni a gép? Mondjuk nekem teljesen megfelelő lenne, hogy egy notiba beleteszem, úgysem nagyon vannak PCMCIA-s dolgok mostanában, aztán arról fut a rendszer, a nagy winyóról meg jönnek az adatok.
-
Zolás
addikt
Ejha ilyen öreg cuccot vagy fél éve árultam és most lesz hír belőle? Mekkoraaaaaa
-
CS_D
senior tag
Sebessége miatt hordozható adattárolónak tökéletes lenne munkához USB-s adapterrel, de ennyiért sajna egyelőre még nem éri meg nekem.
Kitűnő cikk!
-
Nincs driver, vagy nincs driver-lemez? Mert ha utóbbi, az pro és nem kontra, óvod a környezeted.
-
dzsambo
tag
Ez SSD, csak más a csatoló feleűlete és átrakhatod egyik gépből a másikba.
Úgy általában az olvasást bírják viszont az írást csak korlátozott számban (ez a legnagyobb problémájuk). Ha oprendszert teszel rá akkor a swapnak és a töredezettségmentesítésnek is löttek, ha csak nem akarod elintézni pár héten vagy hónapon belül. Gyors boothoz ez a legjobb és kevesebbet fogyaszt mint tányéros megfelelője. Szerintem bootolható ha a gép biosa engedi.
-
aram01
nagyúr
na majd ha olcsóbb lesz...
-
jerry311
nagyúr
Ez most SSD vagy PenDrive?
Inkább úgy kérdezem, hogy mennyire bírja a sok írás/olvasást, röviden és tömören a vinyóként alkalmazást? Pl. swapfile, vagy akár bootdisk. Egyáltalán lehet erről bootolni?
Csak azért kérdem, mert új 8 GB-os darabok 25-30 EUR körüli áron mozognak ebay.de-n és ennyiért megérné a laptopba rendszervinyónak. -
.Anakin.
tag
ugyan ezen spekulálok én is. sajna általában kilógnak, valamint közük sincs a rendes 2.5"-ös HDD formájú SSD-k sebességéhez. Nemértem miért hisz az express card 2.5Gbit/s-et tudna PCI-e módban.
Eléggé úgy hangzik a cikk mintha ezt a maxell találta volna most ki. Holott egy ideje létezik az Expresscard SSD.
-
proof88
addikt
már csak az érdekelne, hogy minden netbook express card foglalatából kilóg-e... barátnőm örülne neki biztosan, ha nem lógna ki, rajta lenne a rendszer és piszok gyorsan működne, a belső hdd-n meg lehetnének csak a filmjei, zenék, doksik, stb...
-
^Clown
addikt
Köszönjük az írást! Nagyon jó kis cucc, de nagyon drága - még.
-
HXY
addikt
10000 Ft-ért rohannék megvenni, de ennyit nagyon nem ér meg...
-
atike
nagyúr
Csatlakozom. Nekem is tetszik. És tetszene is, ha lenne. Pont ezzel a problémával "küzdök" - méretben ok a pendrive, sebességben viszont nem nagyon....
-
AXisBOLD
addikt
köszönet az írásért! nagyon hasznos kis cucc, de az ára nem valami baráti sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- PlayStation 5 konzolok garanciával! -konzol beszámítás ok!- Frissítve 07.30.
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- RODE Vlogger Kit universal
- Bontatlan! Logitech G Pro TKL Clicky Magyar kiosztású