Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Ezt felhasználnám, ha megengeded, nagyon tetszik.
Enyém a megtiszteltetés.Crystal: Ez az én szeretett országom, a népem - ez az én küldetésem. Az egész életemet ennek szentelem. És ha halálomig nem is sikerül, akkor is boldog leszek, mert megtettem mindent, amit tudtam.
Ha lefordítjuk angolra, akár a Hazafi szövegkönyvébe is beférne.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz Crystalheart #5 üzenetére
Vigyázni kell a túlzott őszinteséggel.
Vagy egyszerűen profetikus?
...
Szóval, őszinteség külföldön... Nekem konkrétan voltak (azóta százszor bánt) elszólásaim.
Csehországban vettem részt szintén PhD-re "várakozók" és "posztdoktoristák" közegében egy kizárólag európaiaknak szóló "Konferencián".
Összebarátkoztam Dimával, egy üzbég sráccal, aki amolyan világfi... /7 nyelven beszél kifogástalanul. Most épp a Bécsi Egyetem padjait koptatja, de járt már Moszkvában, Jeruzsálemben, Cambridge-ben.../
Ő tanácsolta nekem, hogy feltétlen diktátornak kell lennem, ugyanis ilyen szakállal még nem festettek meg senkit... - épp akkor kezdtem szakállat növeszteni.
Kérdeztem, hogy lenne-e ő a nép. Egy adott szigeten. Aztán felvilágosított, hogy nem, az úgy nem jó, mert nekem a "hazámat kell szolgálnom". Hogy az Anyaföldemen legyek az.
Erre én; "De arra már túl sok jelölt van, az ország 5-10%-a..." Addig csak "lazázott" - szokása szerint -, de itt komolyba fordult az arca és elképedt, én meg roppantul szégyelltem magam, hogy megint nem sikerült továbblökni az "occágimámot". Bár, hogy finom legyek, egy CEU-s, Oxfordban ösztöndíjas "kollégám" - ő volt a másik magyar - nem "javított le", pedig hallotta.
Úgyhogy, vigyázz magadra meg a nyelvedre odakünn!Amúgy, régen olvastam ilyen élvezetes útibeszámolót! Stílusos, kellően ironikus, többnyire helyes magyarsággal, informativitással, mindenhogy a helyén van. Még-még!
Egerek gerincvelőjét sokkolták némi szolid erőhatás segítségével, és utána egy PACAP-nak nevezett anyag oldatát tartalmazó mini pumpát ültettek beléjük, és nézték a gyógyulást. Azaz, csak nézték volna, mert minden egér megpusztult. Talán majd legközelebb…
Ilyen volna Robin Cook, ha nekivágna a stand-upolni.[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!