- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terek
tag
válasz
Kalacskepu #1661 üzenetére
Bios nemlehet a probléma forrása mivel a legfrisebb van rajta.Javított HD7870-essel adott képet,csak sajnos ismét elvérzett a kártya,HD 6570-essel szintúgy ad.Más kártyával nemigazán tudom megnézni,szóval vagy a lap nem bírja az ilyen "nagyobb" étvágyú kártyát esetleg a szerverkártya mivoltából fakad a probléma egyszerűen már rejtély
-
ityam
őstag
válasz
Kalacskepu #1661 üzenetére
a vga ad képet. az alaplapi vga nem adott nekem képet alap biossal.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Kalacskepu #1633 üzenetére
Szia!
"Mondjuk nálam működik rendesen, csak néha elmegy a kép egy másodpercre."
Nálam is igy volt amig DisplayPort - DVI kábellel kötöttem ősze a régebbi monitorommal.
Úgy oldottam meg ezt a problémát hogy lecseréltem a monitort egy DisplayPort-tal ellátottra.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
Kalacskepu #1619 üzenetére
Takarítani? Biztos nem
-
KVic
csendes tag
válasz
Kalacskepu #1576 üzenetére
Kösz a tippet! Majd megpróbálom, bár mozgatva, kihúzva-bedugva nem reagált semmit. Tegnap viszont kiderült, hogy nem működött a driver: eszközkezelőben felkiáltójeles volt a kártya + AMD szoftver nem futott, hiába is indítottam. Tegnap volt kép, csak 3D gyorsítás nem. Újratelepítettem a drivert, és azóta úgy tűnik, működik. Ez a felkiáltójeles állapot vagy a fekete képernyő következménye lehet, vagy hogy akkor reseteltem, nem tudtam mást tenni...
-
dan1
tag
válasz
Kalacskepu #1456 üzenetére
Én is kaptam email-t néhány perce. Viszont egyik kupon sem működik és gondolom áfa nélküli ár ez.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
Kalacskepu #1321 üzenetére
Egyébként ezeket hol éri meg újratölteni? Félbevágni egyik csövet, tenni bele egy T idomot és egy kiegyenlítő tartályt lehetséges?
-
kenand
veterán
válasz
Kalacskepu #1319 üzenetére
Amit kifogtsm hibás lehetett. Pumpa zúgott,led vilagított, de nem volt jó a hűtés hatásfoka. Terhelésre az x5670 4.0ghzre húzva 10-20 másodpercen belül 80-85 fok volt, míg Coolermaster 212-vel max 65 fokos .Ennyire nem lehet gyenge ezért gondolom, hogy valami gondja volt a vízhűtésnek.
-
korcsi
veterán
válasz
Kalacskepu #1317 üzenetére
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
Kalacskepu #1124 üzenetére
De milyen CPU ez, hogy így veri a 1600X-emet?
-
kenand
veterán
válasz
Kalacskepu #1119 üzenetére
Azon van erdetileg is, amikor a bordát levettem, akkor a VRM hűtés rajt maradt, azt nem cseréltem.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
Kalacskepu #1100 üzenetére
Akarod mondani csákánnyal?
-
ronati
tag
válasz
Kalacskepu #1094 üzenetére
Követem a S9300 x2 fórumot, láttam az eredményeket. Van MI8-am, S9300 x2-m, és lehet megrendelek egy S9100-at. Ami vonzó benne, hogy szerintem gyári újak, fennmaradt készlet kisöprést csinál a szlovák cég. A gondom, hogy sosem nyúltam VGA bios-hoz, azért lesem, hogy ti merre haladtok. Látom, hogy van gyakorlat, és szakmai hozzáértés is a hozzászólók között.
-
ronati
tag
válasz
Kalacskepu #1092 üzenetére
Kösz a gyors választ! Gratula a S9300x2 betöréséhez!
-
válasz
Kalacskepu #1069 üzenetére
-
válasz
Kalacskepu #1065 üzenetére
Köszi az infót!
Volt régen R9 380-as kártyám (sőt tőbb is CF-el) de valahogy kályha jut róla eszembe (sapphire nitro 4gb verzió pedig jól volt hűtve).
Ez az s7150 meg ugye hasonló, csak egy slotos és nem tudom hogyan lehetne ésszerűen hűteni. -
válasz
Kalacskepu #1056 üzenetére
Nem feltétlen kell rá bios. Működhet amúgy is.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
Kalacskepu #1004 üzenetére
Nagyon jó lenne ha a gt310 tényleg csak a kimenetét adná az egészhez mert jelenleg ha beleakarok tekerni egy full HD videóba szegénykém 100% load-on throttlingol
-
válasz
Kalacskepu #975 üzenetére
Igazaból a tesláknál lényeges mert az határozza meg hogy videókártya vagy valami más.
Azaz nvidia tesla nem látszik alapból videókártyának, és ez az érték teszi azzá. Furcsa de amdnél nincs ilyen de inkább bent hagytam mert fene se tudja melyik driver mit ír be gyárilag. -
kenand
veterán
válasz
Kalacskepu #874 üzenetére
Nekem amdflash -fp vel ment az első kártyánál, 2. Nem ment DOS slól, igyanúgy csinaltam pedig. Próbald meg efi alól is , vagy Linux bootból. Picit feljebb linkeltem
-
Jancsi
aktív tag
válasz
Kalacskepu #874 üzenetére
Szerintem sehogy. Nekem csak az AMD VBFlash / ATI ATIFlash 2.93 ment windows alatt parancssorban.
Ha lehúzod a kártyáról a tápot vagy kiveszed, akkor elindul a windos DDU-val le tudod szedni az AMD drivert. Majd kártya vissza és driver nélkül flashelni.
De ha a 102C9930100 típust látod a kártya hátulján a zöld címkén akkor nagy reményeket nem fűznék a dologhoz. Miyconst 102C9930400-t tesztelt. Nekem is az előbbi jutott, küzdök is vele pár napja. Nem találtam olyan bios-t amivel stabil lenne. Néha egy GPU-val ment, amikor nem kerültek fel a tool-ok, csak a driver. -
Czimby
addikt
válasz
Kalacskepu #844 üzenetére
Melyik BIOS van rajta?
Nekem a GPU-Z nem mutatja az órajeleket meg a HWinfo sem a VRM hőfokot.
Ezt az R9 Nano-BIOS-t fleasheltem fel. AMD.R9Nano.4096.160212 -
ace666
tag
válasz
Kalacskepu #843 üzenetére
Belinkelnéd a biost amit ráraktál?
Ugyanaz ment a master és slave GPUra is? -
kenand
veterán
válasz
Kalacskepu #844 üzenetére
Borda szétvágás nélkül nem hatékony, max. terhelés nélkül- vagy mérsékelt terhelésnél megfelelő. A zárt bordák miatt csak a tetejét fújja, az meg túl kicsi felület.
-
válasz
Kalacskepu #843 üzenetére
-
válasz
Kalacskepu #834 üzenetére
Elméletben jó lehetne a nano bios mert két bios van szóval külön kártyaként mehetne. Az összekötő PCIE híd chip meg elmegy támogatás nélkül.
Gyakorlatban a pro duo-n is két különböző bios van, master és slave jelöléssel bár lehet csak az az oka hogy a slave kártyán nincsenek kimenetek és ne ott keresse a bios bootoláskor vagy a fene se tudja miért. -
Smithy87
senior tag
válasz
Kalacskepu #826 üzenetére
Ezzel csak az a bajom, hogy a CF meg SLI meg maradt benchmar feature nek nem lett széles körben támogatva.
pedig jó lenne bár amúgy sem skálázódott lineárisan.
-
válasz
Kalacskepu #595 üzenetére
Na hát grat!
Annyi hogy annak miniDP portja van, illetve nem tudom milyen bios kell rá már ha kell és nem alapból uefi-s. -
válasz
Kalacskepu #174 üzenetére
Mert mindet jónak árulják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- iPad topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged