- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából nem tudom értelmezni ezt az asic-ot, eddig sem értettem hogy mi ez. Állítólag tuningot befolyásolja, gyakorlatban nincs vele összefüggés ahogy utánaolvastam.
Alapból a számításra szánt kártyáknál alacsonyabbak az órajelek (bár itt pont nem)
Fiji-t inkább alulfeszelni érdemes, de ott sem hiszem hogy lenne ennek az értéknek jelentősége.
Tesláknál sincs értelme mert ott meg eleve van hogy 20-30% kevesebb az órajel az asztaliakhoz képest és bőven fölé lehet húzni őket. (Tesla 2075-nél elfogyott a csúszka az afterburnerben és még csak a GTX580 gyári órajelén van amit röhögve visz.)P41N
Elvileg nem működhetne a Pro Duo biosával a VRM miatt, ezt te próbáltad ki?
Mert ha nem akkor inkább várj meg valaki mást vele, furyx biosa sem mehet nano-ra mert totál más a vrm. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest