Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- .LnB: Az új király! The Witcher 3-ról, a magam módján.
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Egyiket sem venném, picit több keretet engednék ha ki tudom szorítani és 2060 supert vagy (nem referencia hűtős) RX5700 esetleg 5700XT vagy RX6600-at (bár ez még drágább) vásárolnék, ezekkel hosszú időre le lenne a gond 8gb vram többé kevésbé elegendő még ehhez a felbontáshoz pár évig és érezhetően gyorsabb is lenne mint a Mi8. Sokáig szemeztem költséghatékonyság miatt a Vega64-el, de zabálja az áramot (295W tdp) és rendesen melegszik, a nem referencia hűtővel szerelteket ki lehet fogni most már épkézláb áron, de csak régebbi konstrukció mint az rx5000-es széria és 70/115W-al kevesebb a fogyasztása mint a vegának.
Egy sima 2060/6gb-ra váltottam Mi8-ról (az igényeimhez elegendő wqhd-ba), és nem bántam meg, hűvös csendes és szerencsémre jól működik a g-sync a freesynces monitorommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BestBuy topik
- Mazda topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő