- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
fowe
csendes tag
Sziasztok!
Én is megvettem ezt a karit. A leírtak alapján felraktam ezt: [link] Ez lett belőle
természetesen kettő darab. Dp port működik biosban is. Catalyst szerint a crossfire működik. 3D mark 2.19.7216. verziója reseteli a gépet a benchmark betöltése közben. A World of Warshipsben jelentős gyorsulás és képminőség javulást tapasztaltam a régi hd 6750-hez képest.
. A Master gpu 83 fokos, míg a slave 70 fokos volt a játék alatt. A hűtést így oldottam meg:
:
. De szerintem elégtelen lesz. Még kitalálok rá valamit. Integrált Vga nincs a gépben. Így nem is tudom életre kelteni az alaplapi portokat? Végeredményben elégedett vagyok vele. Bár az hogy resettel a gép a 3D mark betöltése közben zavar és nem tudom számadatokkal megnézni hogy mire képes a kari. Erre is néznem kell valamit még. De a táp lesz a hunyó szerintem. Most egy 550-es chieftec van benne ryzen 5, 2 terrás vinyó, 2 ssd, 8x4 gb ram társaságában. Ráadásul ha nem tudom életre kelteni az alaplapi portokat akkor kell bele még egy videokari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest