- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swinegod
őstag
válasz
enginev3.0 #63 üzenetére
De, elég mocskos sokat változott
Ennyire messze nemHogy merek a saját véleményem és tapasztalatim alapján véleményt mondani valamiről? Szörnyű vagyok
Konkrétan az összes Xiaomi usernek akit ismerek és nem a 9-nél kezdte el használni nem tetszett amit a rendszerrel tettek. Igen, érezhetően gyorsabb lett, igen, a quick ball egy nagyon jó újítás, de ez a többi dolog miatt ez egy határozottan rosszabb rendszer mint 3 éve, neked tetszik, hurrá. Próbálj ki egy Flyme-t, gyakorlatilag egy régebbi Miui, csak talán még jobb
-
Swinegod
őstag
válasz
enginev3.0 #60 üzenetére
Spoiler: ez china developer rendszer volt végig ami a leggyorsabb és legjobb az összes variáns közül
Tessék, itt a gyors listám- A design agyonegyszerűsített, ocsmány lett
- iOS-re hajaz az egész rendszer
- Eltűnt a beépített zenelejátszó, ahogy a helyére került időjárás is
- Az felülről lehúzott cucc ahol a dolgokat lehet kapcsolgatni teljesen eltüntette azt a stílust amit én szeretek
- Rengeteg funkció tűnt el a 7 óta amit rendszeresen használtam, de mivel hónapok óta nem használtam, nem emlékszem semmire
- A gyári programok amik fantasztikusak voltak, mára már szánalmasan rosszak, itt értem főleg a böngészőt, zenelejátszót és file browsert
- 18:9-re és notchra lett tervezve az egész Miui 10, annyira látszik rajta, ami lehetne pozitívum annak akinek mind2 reprezentálva van, de nekem még jó telefonom volt, szóval hatalmas hátrány -
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #60 üzenetére
+1 nálam is tökéletes ... Redmi Note 5 (üzemidőben a 10 óra SOT tudja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- SZLA.GAR. Asus ROG Zephyrus G16 OLED AMD Ryzen AI 9 HX 370 ELADVA
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest