Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pirosász
aktív tag
Nem tudom ez mennyire igaz. Kolleginának próbáltam nemrég elmagyarázni mi az eltérés ha a Face frissül, vagy a telefon szoftvere frissül. ( szerintem nem sikerült )
Huawei telefonjára jött frissítés, és megijedt. Futott hozzám, hogy ez mi.Az emberek pont lecacilják a támogatás mértékét. Ezt csak itt, hasonló fórumokon szempont. Ez meg is látszik a gyártók viselkedésén. Két év után meg azért vált, mert a szolgáltatója elé rak egy új telefont. Változatlan havidíj, hűség folytatása, új telefon. Úgy éli meg, mintha ingyen kapna egy új telefont.
Gyártóként én se költenék sokat támogatásra. Minek! Az a 2% szid a fórumokon? És? A maradék 98% meg azt sem tudja melyik bolygón van. -
törölt tag
Mondjuk Xiaomi nálam pont nem játszik a MIUI miatt
De amúgy igen. Illetve OP, de azért ezeknek is megy fel szépen az ára sajna. Most jutottam el oda, hogy az OP6 helyett nem akarok mást venni. Egy darabig biztosan marad, ha bedöglik, akkor meg nézek valami középkategóriás Nokiát talán.A szifonokkal meg ugye az a gond, hogy szoftveresen még támogatják őket, de a hardver miatt szívhatsz elég sokat. Egyéni javítást tűzzel-vassal irtják, a hivatalos szerviz meg bizonyos dolgokat vagy nem csinál meg egyszerűen, vagy annyiba kerül, hogy majdnem vehetnél egy új készüléket belőle

-
-
törölt tag
-
Hááát, én mikor felraktam, akkor 2 dolog történt:
1. Úgy befagyott tőle a teló, hogy mikróban kellett kiolvasztani
2. Ha ez nem is következett be, akkor is merült az akksi, mint a Titanic.
Szóval inkább maradtam a gyári szoftvernél. Szintén S8+.
Telóhoz:
Már alap helyzetben is ezen van a legnagyobb, legocsmányabb noccs. Na de rögtön kettő?

Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Tesla topik
- Pitterix: Gyógytorna
- Opel topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De amúgy igen. Illetve OP, de azért ezeknek is megy fel szépen az ára sajna. Most jutottam el oda, hogy az OP6 helyett nem akarok mást venni. Egy darabig biztosan marad, ha bedöglik, akkor meg nézek valami középkategóriás Nokiát talán.
Nekem OP5-ön és OP6-on is vagy fagyott, vagy semmi különbség nem volt a gyári kamerához képest.