Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pirosász
aktív tag
Nem tudom ez mennyire igaz. Kolleginának próbáltam nemrég elmagyarázni mi az eltérés ha a Face frissül, vagy a telefon szoftvere frissül. ( szerintem nem sikerült )
Huawei telefonjára jött frissítés, és megijedt. Futott hozzám, hogy ez mi.Az emberek pont lecacilják a támogatás mértékét. Ezt csak itt, hasonló fórumokon szempont. Ez meg is látszik a gyártók viselkedésén. Két év után meg azért vált, mert a szolgáltatója elé rak egy új telefont. Változatlan havidíj, hűség folytatása, új telefon. Úgy éli meg, mintha ingyen kapna egy új telefont.
Gyártóként én se költenék sokat támogatásra. Minek! Az a 2% szid a fórumokon? És? A maradék 98% meg azt sem tudja melyik bolygón van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest